Afiyet olsun canim
1 paket fistikli cikolatanin hepsini yedin mi
Cok da kötü menü olmamış, üzülmeyin, imkanlar icinde en iyisini tercih etmişsinizcanım öğlen yiyordum. ama sabah çok aç gittim işe. baktım kan şekeri fena, ben de simit aldım. peynir zeytinle yedim.
ama akşama kadar ağrı gitmeyince sinirim bozuldu. çünkü çok zorladı beni. akşam karnıbaharla makarna vardı. gaz yapmasın diye karnıbahardan az alıp mecbur makarna yedim. salata da maydanozla kırmızı lahana yapılmıştı. zorlamasın diye onu da yemedim. ama üstüne çikolata kötü oldu
sağol kaptanimAfiyet olsun canim
pogacada varmış olmasa guzel olurmus
32 yasindayim canim
Afiyet olsun ablacim
afiyet olsun ortim. bu hafta sen çok güzel gittinBugün ki menüm
10.30 1 dilim tbe 1 hindi füme 2 dilim kaşar maydanoz kahve
12.30 1 muz 10 fındık
16.00 6-7 dilim patates 2 soğan halkası 1 sigara böreği 1 kahve (dışarıda arkadaşlarla buluştuk)
20.30 1 sb süt 5 badem 2 dilim portakal 2 dilim kivi
2.5 litre su
1 mile leslie
200 zipzip
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki aypare ackerman
Görürsün kuzum sabırla hepsi gidecekinşallah canım. şu 80 i bir göreyim de
Yok o kadar da güzel gitmedim ki kaçamaklar oldu gözleme sigara böreği falan. Tostta çok yedim.afiyet olsun ortim. bu hafta sen çok güzel gittin
Afiyet olsun, ohh hem de dolamışsınız iyi olmuşGözlüğümün numarası değişmişti tel geldi yapıldı diye onu almaya gittim. Eşim hastasın yemek yapma dedi Antepli bir cigercimiz var oraya gittik adam özlemiş beni de bahane ettiBenim çorba kaldı tabi. Yoksa akşam menümdü. Yemekten sonra sahile inelim dedim. Yürüyüşümü tamamladım canım.
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınsanırım birşey dokundu. hiç böyle olmamıştım.
Yaa bulaşıkdı dersdi derken yine kaçırdım seni. İyi geceler canımIyi geceler kizlar
benim deYok o kadar da güzel gitmedim ki kaçamaklar oldu gözleme sigara böreği falan. Tostta çok yedim.
Sag ol tatlım.Afiyet olsun, ohh hem de dolamışsınız iyi olmuş
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
Yaa bulaşıkdı dersdi derken yine kaçırdım seni. İyi geceler canım
Bugun zayiat çok cumaya toparlariz bakalım ..sağol kaptanim
bugün tutamadım kendimi ilk defa
Yeni yıl haftası gibi oldu sankiYok o kadar da güzel gitmedim ki kaçamaklar oldu gözleme sigara böreği falan. Tostta çok yedim.
Çubuk tarçını kaynadıktan sonra koysaydin keşke acı yapıyor geç olmadıysa çıkar bebem...Elhan cadı iksiri kaynıyor. Maydanoz limon elma yeşilçay çubuk tarçın zencefil ve zerdeçal var.evde ne varsa koydum kazanda kaynıyor.
Ooo söndürdüm bile.3-4 dk kaynadı. Birazdan içecegim bir bardak.Çubuk tarçını kaynadıktan sonra koysaydin keşke acı yapıyor geç olmadıysa çıkar bebem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?