Yemek ağrıya iyi mi geliyor.genel anlamda çok yedim anlamında yazdım canım. ağrıdan yedim açıkçası.
sanırım birşey dokundu. hiç böyle olmamıştım.Neden acaba bişey mi dokundu ya da başka bir şey migeçmiş olsun canım
Bu kadar sportif olsam yeter..(kızımın çizgi film izleme tarzı)
Yok canım doktor günde 3 tane yazdı en kötü 2 tanesini içsin dedi. Bi kaç yudum anca içiyorIciyor mu bari canim ben mamayida icmezse diye cok korkuyorum
Afiyet olsunnn1 dilim yedim
Yemek ağrıya iyi mi geliyor.
Sen iyiles ben iyileşeyim şu konuları detaylı konuşalım istersen. Olur mu? Şimdi ben de çok hastayım. Sen de.
Maşallah canimBu kadar sportif olsam yeter..(kızımın çizgi film izleme tarzı)
Gecmis olsun canim yaa iyilesemediniz miTeşekkür ederim canım
Yedikçe ağrı daha da artmış olabilirgenel anlamda çok yedim anlamında yazdım canım. ağrıdan yedim açıkçası.
Dünkü menün gayet iyiymiş, daha önce yazdim mi bilmiyorum.11 ocak sali
11.00
Kasarli tost cay
Ara
1 paket etiform
Ara
Eti gong cay
80 gr bitter cikolata
19.00
2 kepce tonbalikli makarna
Yarim kase yogurt
clara
Afiyet olsun canim8.30 tatlı kaçamakları
09.00 yarım ayva, 1 elma
11.00 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim ekmek, 1 k.k.peynir
14.00 1 elma, ev yapımı portakal suyu
15.40 bal şerbeti
18.30 1 kaşık makarna
19.15 1 tabak kuru fasulye
Suyu bugün az içtim...
20.25 sütlü neskafe
Beth18
Afiyet olsun canimBugünkü Menüm
08.00
Avuç içi kadar çörek
2 haşlanmış yumurta
8 adet zeytin
1 dilim peynir
Sekersiz çay
13.45: 2 küçük boy portakal
1 dilim kek
18.00: 1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantı
1 kase yeşil salata
20.30: Bi avuç çiğ kabak çekirdeği
3 lt su
Sen kendin sütünün durumunu bilirsin kuzumYaasütümün kesilmesinj hiç istemiyorum aslında. Çünkü mamayı sevmediği için tamamen bıraktık. Sadece anne sütü ile besliyorum.
Aslında şok diyetler yapma niyetinde de değilim, biraz daha kontrollü yemek yesem yeter bana. Haftada 100 gr bile versem kâr. O yüzden motivasyon olur diye düşündüm burası.
Ortim bazen insan tökezliyor bu bize hayatın ta kendisi... Lütfen takılma üzülme yeniden yoluna bakbugün kötü bir gündü. koptum
canım öğlen yiyordum. ama sabah çok aç gittim işe. baktım kan şekeri fena, ben de simit aldım. peynir zeytinle yedim.Yedikçe ağrı daha da artmış olabilir
Stres mi yapıyorsun tatlım
inşallah canım. şu 80 i bir göreyim deOrtim bazen insan tökezliyor bu bize hayatın ta kendisi... Lütfen takılma üzülme yeniden yoluna bak60 kilo olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?