Hoşbulduk canım, evet çatılarda hafif beyazlık o kadar. Ama buzzzzSelam hoş geldin öğlene doğru başladı buradada durdu sonra..
Geçmiş olsun canımBizimde yine kizlarla benim burnumuz akiyor, kizlar da kesik kesik öksürük var. Ya sabır
Burada hiç öyle birşey yok gayet normal her yer,hava soğuk tabi ..Hoşbulduk canım, evet çatılarda hafif beyazlık o kadar. Ama buzzzz
Gecmis olsun canimBizimde yine kizlarla benim burnumuz akiyor, kizlar da kesik kesik öksürük var. Ya sabır
Merhaba abla gecmis olsunMerhaba hanımlaaaaaaaaar
Bugün giremedim hiç. Sabah çıktık şimdi geldik. Kızın göz muayenesi vardı. Ordan da markete felan gittik. Yol da uzun ve buzluydu. Ama kar atıştırıyo sadece , hiç güzel yağmadı
Canim p.tesi adım yok mu?Gunaydin kizlar Dun aksam firsat bulup giremedim.
Dunku menum
Kahvalti 1 muz 1 bardak sutle shake yapip ictim
Ara 1 elma
Ogle 2 kepce mercimek çorbası
Ara kefir
Aksam 3 kasik eriste
Sebze turlu ayran
Dunku yuruyusum kotuydu telefonu da cok elime alamadim.
Geçmiş olsunBizimde yine kizlarla benim burnumuz akiyor, kizlar da kesik kesik öksürük var. Ya sabır
66 ile ayrıldıydın
Afiyet olsun canimBugunun ilk menusu benden gelsin akşamı yemedim ama yaptım ne yiyeceğim de belli
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1dlm ekmek 10 tane sarma (ama annemin sarmaları mini mini olur hepsi 1 tane biber dolması etmez)
Öğlen 1 tost 2 3 tane daha sarma
Akşam yeşil fasulye yemeği 4 5 kaşık ekmek yok
Arada orta şekerli bi kahve ictik
Gün boyu 3 4 litre su
Aypare Çarşamba adımlarını attin mi?menum
Sabah 10
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin
Ara
1 paket form bisküvi 2 kare bitter
Ara
1 poğaça 1 dilim turta
akşam
1 tabak ciğer 1 kase salata
2lt su
@Aomine Daiki
Zipzip-
Canım sen yitik şifa yapmadın.66 ile ayrıldıydıninşallah o eski kilona dönersin şok diyetler yaramıyor
Bende yitik şifa yaptım hemen kilo aldım
Baktim bende paylaşmamis adim yok demis zaten canimCanim p.tesi adım yok mu?
Migim 2 gun başladı ya yaptim saniyorCanım sen yitik şifa yapmadın.
Geçenlerde benim de aklımdan şöyle bir geçmişti yaptım sayılır mı hocam?Migim 2 gun başladı ya yaptim saniyor
Yitik sifa yaptim demek icin seviyeleri bitirmek lazim
Wilma11
Sayilir tabiGeçenlerde benim de aklımdan şöyle bir geçmişti yaptım sayılır mı hocam?
Çok geçmiş olsun ..
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?