Bi hafta deneme yaptım o seviyeyi bitirmeden biraktımMigim 2 gun başladı ya yaptim saniyor
Yitik sifa yaptim demek icin seviyeleri bitirmek lazim
AseliccA
Ne yaptımCanım sen yitik şifa yapmadın.
Bugun güzel değerlendir. İnşallah yarın güzel eksi olur. Regl durumu riskli. Ben dedim evren bana çalışıyor.Bugün öğlen regl oldum sabah tartılmıştım bakalım yarın fark olacak mı kısmet
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Merhaba abla gecmis olsun
Ben de diyorum soğuktan heralde dakka başı koşturuyorum tulaveteTikkat tikkat duyurulur ,maydonoz limon kürü yapanlara .
Sakın ola içip dışarı çıkmayın dahada yazmıyom@Elhan huuuuu ona göreeee
Bilmiyorum canım yitik şifaya başlamaya çalıştın diyelim.Ne yaptım
Aman yapamadımBilmiyorum canım yitik şifaya başlamaya çalıştın diyelim.
Ben evde karantinadayim.Ben de diyorum soğuktan heralde dakka başı koşturuyorum tulavetehanimcim bizden Cordelia geçmişti en son cadı kazaninin başına o geçmişti ...
Gecmis olsun canim
Merhaba abla gecmis olsun
SagolunGeçmiş olsun
Ne yedin içtinBen de diyorum soğuktan heralde dakka başı koşturuyorum tulavetehanimcim bizden Cordelia geçmişti en son cadı kazaninin başına o geçmişti ...
Geçmiş olsun canım. kolay gelsin.Spor yapan var mıBenim gözler kapanıyo yorulmuşum ama pilatesim ve tabatam var yapmam gereken
Afiyet olsun canimMenümm
Sabah 10.30
Tam buğday lavaşa dürüm yaptım
Peynir acı biber maydanoz hindi füme ile
Bitterli yulaf bar
Akşam 16.15
2 yumurtalı menemen
Süzme peynir
Bir dilim mercimek ekmeği
Bir wasa
Su yatana kadar 2.5 litre olur herhal
Adımları gece atarım.
@KarlarKralicesiZipzip- Cordelia
7650 adimdayim :)Spor yapan var mıBenim gözler kapanıyo yorulmuşum ama pilatesim ve tabatam var yapmam gereken
bugünlük bitti sonra yine var randevumAypare Çarşamba adımlarını attin mi?
Bir de hastanede isin bitti mi?
YapmaaaaaBen evde karantinadayim.
3600Afiyet olsun canim
7650 adimdayim :)
Hasta mısın bitanemYaa terli terli kapıyı açtım eşimeBir rüzgar içimden geçti. Şimdi iyiyim çok şükür
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Sendede oldu demek ki kaç kere gittim sayamadım bileBen de diyorum soğuktan heralde dakka başı koşturuyorum tulavetehanimcim bizden Cordelia geçmişti en son cadı kazaninin başına o geçmişti ...
Sabah leslie yapıyorum 2 mile transfer oldum bugünSpor yapan var mıBenim gözler kapanıyo yorulmuşum ama pilatesim ve tabatam var yapmam gereken
Maydonoz kürü yapıyoz beraberceneNe yedin içtinyedigin cigerini sökmüş wcde
6369 bendede..Afiyet olsun canim
7650 adimdayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?