Kendimi iyi hissediyorum, boğazımda hafif bir his var. Açlıktandır oHasta mısın bitanem
Detoks suyu içtim...böbrekler çalışıyor ciğere ulaşmamıştır...Ne yedin içtinyedigin cigerini sökmüş wcde
Hiç aklıma gelmedi ya ..Sendede oldu demek ki kaç kere gittim sayamadım bile
Sabah leslie yapıyorum 2 mile transfer oldum bugün
Maydonoz kürü yapıyoz berabercene
Sen eniştenin kafasına kafasona indir sopayıı gelinceDetoks suyu içtim...böbrekler çalışıyor ciğere ulaşmamıştır...
Kız migi bana ciğer hatirlattin ya gene dellendim bak.
Normaşdede çok girerimde bu sefer çok olunca çaktım hemen,gitsin ödemler artık kilo kalıyor yoksa vücutta.Hiç aklıma gelmedi ya ..
Allah'ım inşallah ödemlerden kurtuluruz ben razıyım bu duruma canım
Leslie güzel gerçekten hadi bakalım darısı 3 mileSendede oldu demek ki kaç kere gittim sayamadım bile
Sabah leslie yapıyorum 2 mile transfer oldum bugün
Maydonoz kürü yapıyoz berabercene
Bunu 1 hafta filan yapayımda 3 mile geçerim hemen.Leslie güzel gerçekten hadi bakalım darısı 3 mile
Karşımda duruyor canım, içimden bildigim tüm küfürleri alt yazı olarak geçiyorum.Sen eniştenin kafasına kafasona indir sopayıı gelince
İyi hisset tatlım ya ..herkes hasta zaten.Kendimi iyi hissediyorum, boğazımda hafif bir his var. Açlıktandır o
Tatlım doktor ne deditesekkur ederimaşıdan sonra ağrı oldu
inşallah2 doz biontech oldum
sağol hemsomm
İnşallah gizlice yapmazlar bizeTerc,he bağlı aşılar turkovac nedense pek kanıtlanmış değilmiş öyle bir açıklama vardı geçenlerde..
Gönüllü aranıyotduya çok az katılım olmuş.
Benim kız yarın olacak.insallah dalavere olmazBen duymadim istege bagliydi hani? Ben son dozumu olamadim
Bebeğim sağlıklı beslenirsen kafan Leyla olmaz. Bir yerlerde bir şeyi eksik ya da fazla yapıyorsun. Kullandığın bir ilaç var mı? Geçmiş olsun.Kızlar çoğunlukla benim öğleden sonra başım Leyla oluyor.hafif bir iç titremesi oluyor yigilacak gibi oluyorum.kan değerlerinden mi yoksa diyetten mi bilemedim
Tercihe bağlıya genede belli olmaz tabi..İnşallah gizlice yapmazlar bize
Benim kız yarın olacak.insallah dalavere olmaz
Sağol ablam ilaç kullanmıyorum kan versem iyi olacak sankiBebeğim sağlıklı beslenirsen kafan Leyla olmaz. Bir yerlerde bir şeyi eksik ya da fazla yapıyorsun. Kullandığın bir ilaç var mı? Geçmiş olsun.
Bendede oluyor çok az yediğim zamanlarda oluyor oda,bacaklarım gitmiyor külçe gibi oluyorum yol yürürken bile zor gidiyorum..Kızlar çoğunlukla benim öğleden sonra başım Leyla oluyor.hafif bir iç titremesi oluyor yigilacak gibi oluyorum.kan değerlerinden mi yoksa diyetten mi bilemedim
Aynen abla yaa.bende birde panik atak var daha da kötü oluyorum teşekkür ederimBendede oluyor çok az yediğim zamanlarda oluyor oda,bacaklarım gitmiyor külçe gibi oluyorum yol yürürken bile zor gidiyorum..
Diyetten oluyor benim..
Yaa canim cok az yiyorsun ara ogun ekle menulerine ya da 3 öğün beslenmeye geçKızlar çoğunlukla benim öğleden sonra başım Leyla oluyor.hafif bir iç titremesi oluyor yigilacak gibi oluyorum.kan değerlerinden mi yoksa diyetten mi bilemedim
Aslında pek ara öğün yemem çok nadir yerim.sekerim yada tansiyon oynadığı zaman yerim.galiba ekleyip biraz daha gözlemleyim kendimiYaa canim cok az yiyorsun ara ogun ekle menulerine ya da 3 öğün beslenmeye geç
20 günde nasıl 7 kg alinir ornegi oldum..66 ile ayrıldıydıninşallah o eski kilona dönersin şok diyetler yaramıyor
Bende yitik şifa yaptım hemen kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?