- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Panik atak varsa dikkatli olman lazım dışrı mecbur kalmadıkça çıkma bence.Aynen abla yaa.bende birde panik atak var daha da kötü oluyorum teşekkür ederim
Kız suss ben nerdeyse bir senedir 94 kiloyumKizlar73 kilo olmuşum
Kız suss ben nerdeyse bir senedir 94 kiloyumAllah bilsin şimdi kaç oldum
A.s bebeğim. Sorma çok hasta oldu ben. Şükür daha iyiyim. Sen nasıl oldun bitanem?
Zaten o ilaçlar değil mi bizi bu sorunlara iten benden aynı durumdan muzdaribim malesefDoğrudur ama çok morelim bozuldu ya ben 55 kiloydum antidepresan kullanımından sonra afedersiniz öküz gibi yemeye başladım çok kötü oldum ya
İyiyim bende hamd olsun biraz depresif mutsuz haldeyim ama onun dışında iyiyim tedavim şubata kaldıA.s bebeğim. Sorma çok hasta oldu ben. Şükür daha iyiyim. Sen nasıl oldun bitanem?
Canım moralini yüksek tutmaya çalış dualarım seninle mutlu ol lütfen.Zaten o ilaçlar değil mi bizi bu sorunlara iten benden aynı durumdan muzdaribim malesef
İyiyim bende hamd olsun biraz depresif mutsuz haldeyim ama onun dışında iyiyim tedavim şubata kaldıben oda bu ay olsun yıkılmışken bir daha yıkılmayayım dedim ama oda bana zor geliyor sanırım çok çok çok gelmiş geçmiş olsun inşallah
Ne tutturdunuz ne kazandınız nereden mesaj geldi neden bahsediyorsunuz?Ben izlemiyordum o zaman ikisini de öylesine seçtim valla ikisi de tutmuş ikisini tutturanlar mi kazandı acaba
Yok yok iyiyimCanım moralini yüksek tutmaya çalış dualarım seninle mutlu ol lütfen.
Yok yok iyiyimduygusallığın üzerimde bugün şöyle birazcik minnak ama
Canımmm teneffüste okuyorum sayfayı sanirim açık kalıyorumderse geçiyorum şimdi yine teneffüsteyim
Kilolar ne durumda canim dikkatli bakamadimÖlçümler
Eee gelmiyorsun seni en son yemek bolumunde tatli paylasirken gordumKizlar73 kilo olmuşum
Selam canim
Marterchef de finale kalanlar belli oldu dun aksam canim daNe tutturdunuz ne kazandınız nereden mesaj geldi neden bahsediyorsunuz?
Afiyet olsun canim13 Ocak
12.00 2 dilim tam buğday ekmeği, yumurta, zeytin peynir ve çay
18.30 2 dilim tam buğday ekmeği ve yumurta salatası, peynir ve çay
3 litre su.1 portakal ve 1 muz
Çoğunlukla 1 tane canım.menum nasıl.istedigin gibi yorum yapabilirsinKilolar ne durumda canim dikkatli bakamadim
Eee gelmiyorsun seni en son yemek bolumunde tatli paylasirken gordum
Selam canim
Marterchef de finale kalanlar belli oldu dun aksam canim da
Iki kisiye bilenler kazanmis
Ben birini tutturabildim
Afiyet olsun canim
Yumurta salatasına 1 yumurta mi koyuyorsun canim
A.s bebeğim. Sorma çok hasta oldu ben. Şükür daha iyiyim. Sen nasıl oldun bitanem?
Canım moralini yüksek tutmaya çalış dualarım seninle mutlu ol lütfen.
Herkese şapır şupur fesang'a pat kütduygusal kuzum. Hep mutlu ol. Minik duygusallık yeter. Gülümse bakalım .
Gel ben sana sarılayımHerkese şapır şupur fesang'a pat küt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?