Evet işte aslında her şeyden yemeliyiz ama ölçülüYemegi cok seviyoruz canim
Diyet modundan cikinca yemeklere saldiriyoruz
OlleeeeyyyyBen de seni çok seviyorum. Öyleyse dans.
Aynen canım yavaş yavaş ama sağlıklı şekilde verelim. Ve kendimizi strese sokmadanYine sekersize baslamayi dusundum. Sonra dedim kac defa yaptim. Ama sonunfa daha cok saldiriyorum. Bu defa sure yok, acelem yok. Once 65 belki inşallah 60a kadar yolum var. Adim atamiyorum, evden çıkamıyorum. Bebek olmasa kar kış demicem dışarı cikcam, psikolojimede iyi geliyodu.. evde yapmak istesem de olmuyor işte olmuyor... Sabah erken kalkmaya calisiyorum surekli alarmi erteliyorum
Gideyim de kağıt hazırlayayım ne zamandır kağıtsız atıyorum unutupMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
kizlar yarin bildirimle hangi takimda yer almak isterseniz bildirmeyi unutmayin..
Bildirimler fotografli ve nikli olarak yapilmali en gec 13.00 e kadar bekliyorum...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
SonsuzUmut
clara
Aomine Daiki
Beth18
gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Canim bence katil yesil takimda olsan hic spor yapmazsinİnan yetiştiremiyorum. O yüzden sorun olacak olursa bu hafta adima girmem sadece kg ve menü bildiririm?Zipzip-
8+4 günlük oldu canım şimdilik iyi gidiyor çok şükürHamilelik nasıl gidiyor canım kaç hafta oldu
Yaa eskidne Yarışma olsa illa not olsa diye diretirdim ama bu sekilde kabul ediyorum bazenGideyim de kağıt hazırlayayım ne zamandır kağıtsız atıyorum unutup
Ay öyle olmaz inşallah ya vallahi dermanı olmayinca insan nefes almak işkenceBizde öyle canim. Mart cikmadan bitmeyecek sanki...
Allah yardımcımiz olsun canim bu sene kış bol hastalıkli geçiyorBenimde ses yok canim goruntu de pek birseye benzemoyor bu ara
Benim kabahatim ya, sabah çok telaşla çıkıyorum evden. Akşamdan hazırlamazsam sabah aklıma gelmiyor kağıt o telaşla.Yaa eskidne Yarışma olsa illa not olsa diye diretirdim ama bu sekilde kabul ediyorum bazen
Eline sağlık canım. Ben bu hafta ara vereyim. Toparlaninca dönerim sahalara.Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
kizlar yarin bildirimle hangi takimda yer almak isterseniz bildirmeyi unutmayin..
Bildirimler fotografli ve nikli olarak yapilmali en gec 13.00 e kadar bekliyorum...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
SonsuzUmut
clara
Aomine Daiki
Beth18
gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Bence sorun olmaz.İnan yetiştiremiyorum. O yüzden sorun olacak olursa bu hafta adima girmem sadece kg ve menü bildiririm?Zipzip-
Açlik oyunları sona erdi ermesine de kazanan yumurtalar oldu kuzum
Tamam canim dinlen sen bu haftaEline sağlık canım. Ben bu hafta ara vereyim. Toparlaninca dönerim sahalara.
Ben minik minik devam ederim tatlımEline sağlık canım. Ben bu hafta ara vereyim. Toparlaninca dönerim sahalara.
Aaa evet gelmedi tekrar@Brzhuzur canimmm nerdesin?
Yarın göreceğiz. Yumurtadan soğudum.Açlik oyunları sona erdi ermesine de kazanan yumurtalar oldu kuzum
El elde el başta
Seninkiler boşa gitmedi ona seviniyorum.
1 ocakta 63 demişsin. Yanlışlık mı var acaba?Kizlar73 kilo olmuşum
Diyorum kilit yapalım. Dinlemiyorsun.Aaa evet gelmedi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?