Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerik

Özledim halay çekmeyi.

Aslında bende öyle yaparım diye düşündüm ama nedense pek bi utangaç kaldım

Masterfitte 8000 adim atiyoruz 5 gun boyunca
Ama yuzde 0.1-0.2 gibi oranla etkiliyor
Önemli olan kilo vermek

Zorunlu tutarak spor yapmayi artırıyoruz burda
Zorunlu olmayinca spor yapan kisi sayisi azaliyor
Yok kuzum, o zaman almayım.
Yürüyüş yapmak çok istiyorum fakat işim bitmiyor, gece çok uyanık kalıyorum, uykumu alamıyorum, sabah geç kalkınca işim yetişmiyor

Ben alt sınıra kadar yürüyorum 8000 adim sen de gel hem yürü hem de verdiğimiz kiloları yarıştıralım
Vaktim kalmıyor canım
Eşim ve iki oğlum var, vardiyalı çalışıyorlar, biri gidiyor, biri geliyor, evim 2 katlı, 2 de kedim var, erkek olan sabaha kadar bağırıyor, uyutmuyor.
Yani yürüyüş yaza kaldı

Bugunku menum
08:00- yagda 1 yumurta, 3 dilim peynir, domates, yesillik, 2 tk recel, 1 tane krep
17:30- 2 kase kremali donates corbasi, 1 kase lahana salatasi, 2 tane avuc ici kadar peyirli tavuk sarmasi, 10 tane kadar patates cipsi
19:00- 2 tane alkollu kokteyl

Su:1 lt
Spor: 12800 adim
20dk yuzme
Zipzip-

Eklentiler

• B59627AE-FDB7-40E3-BEE3-B4E2FE7FAD4A.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
Daha iyiyiz canım çok şükür ama tam toparlanamadik bir türlü bol yatisli geçiyor günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…