Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Guluten hassaSiyetin varsa canim ben glutenli herseyi kestim arbugday ekmegi yiyorum gunde 2 dilim. glutenli unlari evimden cikardim bunun yerine mercimek unu nohut unu karabugdayunu bunlari bulunduruyorum ha hepsini kendim yapiyorum bu unlarin. Yulafin glutensiz olanlarini tercif edebilisin ben yulaf ununu glutensiz yulaftan yapiyorum.

Ya arkadaş Seferogullari Tellioğlu tadında bir düşmanlık bu

Benim ta genç kızlığımdan bu yana, 45-50 kilolarda bile 1 poğaça yesem 3 aylık gebe karnım olurdu. O zamanlar bilinçsiz olduğumdan habire mekik çekerdim midem gitsin diye. Sabah kalkıyorum dümdüz, 1 dilim ekmek yiyorum 3 aylık. Doğumdan sonra 80 kilolarda ketojenik diyet denemiştim 1 ay. O kiloya rağmen mide falan kalmadı. O an anladım glutenin bana yaramadığını, bir de laktozun

Eki Görüntüle 2988869 burdan yesilcayimla eşlik ediyorum sana canım kapalı ve soğuk bir havayla nasıl yürüyeceksem
Afiyet olsun kaptanım. Benim de aksilik gibi evde işim çok. Hava güzel ama ben müsait değilim. Akşama maç yoksa eşimi sıkıştırır dışarı atarım artık kendimi. Hafta sonu avantajını kaçırmayalım.

North River sana yazamadim ben bir türlü. Başınız sagolsun, hastalariniza Allah acil şifalar versin.
Senin için herşey üst üste geldi bu sene biraz olumsuz etkisi olur muhakkak uzerinde. Unutma ki herşey Allahtan. Allah güç, sabır versin. Biraz zaman geçince acilarini unutmayacaksin belki ama daha iyi hissedeceksin. En cokta evlatların için ayağa kalkacaksin, hayat devam edecek. Hep dua edicem sana feraha er inşallah

5-10 gr sinamekili yeşilçay çok güzel kaç gündür wce giriyorum mesela kabız oluyorum içiyorum ertesi gün wc
fesang 60kiloyum deneyin

Haftada bi kere içiyıorum
Çok güzel etkili
Fazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…