Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de anacigima dedim tamam dedi öğleden sonra hem küçük bi alışverişimiz var hem de bi 5 6 bin adım en azından atacaz

Fazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor
En guzeli aksam yatmadan once bir bardak kefir icin sabak ac karnina 1 bardak yine kefir kabizlik problemi yasamazsiniz tabi bunyeden bunyeye degisir kefir sevmeyenlere yogurdun icine azcik yulaf ac karnina az zerdecal azda karabiber tuketirseniz kabizlik yasamazsiniz cok şükür 5 ay hic yasamadim hhrrgun duzenli ciktim wc ye

Zeynep_Nihal nerelerdesin canim cok gorunmuyorsun bugün ,kizin ucuncu dozu olacakti galiba oldu mu
Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederim evet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.

G
Adim atanlara hayranim ben eskiden 20 bin 25 bin adim olurdu amelitattan sonra hic adim atamaz oldum bir yerden baslak lazim ama nasil?
Minik minik adimla canım zorlama çok geçmiş olsun
Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederim evet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Aaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Demir eksikliği olanlara evet bende de vardir ama kendime geldm bide zayıfladım
Şimdi Eskisiden daha iyi enerjik mutluyum çok şükür

Eklentiler

• 35380025-FE3F-4625-9CEF-657EFABD00F8.webp
    30 KB · Görüntüleme: 33
  • 1B99045B-2E4A-44B7-A853-9D19289658FA.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 33
Canim vücut antikor üretimini artırmış. Ateş ondan kaynaklı. Eskisinden daha güçlü şimdi. Ona moral ver savaşı kazanacaksın de...Çok geçmiş olsun.

Kızlar ya emzirdigim için saçım dökülüyor emzirme döneminde olduğun için dedi doktor ilk başlar hiç olmamıştı şimdi çok azaldı saçım üzülüyorum kafama takıyorum demirim cinkom iyi çıktı d vitaminin düşüktü bir süre kullandım ama yeniden olcturmedim yükseldi mi diye şimdi tekrar başladım d vitamini damlasına
Var mı kullandığınız multivitamin ya da saç için onerileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…