Ben de anacigima dedim tamam dedi öğleden sonra hem küçük bi alışverişimiz var hem de bi 5 6 bin adım en azından atacazAfiyet olsun kaptanım. Benim de aksilik gibi evde işim çok. Hava güzel ama ben müsait değilim. Akşama maç yoksa eşimi sıkıştırır dışarı atarım artık kendimi. Hafta sonu avantajını kaçırmayalım.
Saol canım hadi sen de yapAfiyet olsun bol eksi gelsin inş
Bandım yok ki evdeAfiyet olsun canim evde yuru bugun
Benimde yok canimBandım yok ki evde
Manzaraya bayildim
En guzeli aksam yatmadan once bir bardak kefir icin sabak ac karnina 1 bardak yine kefir kabizlik problemi yasamazsiniz tabi bunyeden bunyeye degisir kefir sevmeyenlere yogurdun icine azcik yulaf ac karnina az zerdecal azda karabiber tuketirseniz kabizlik yasamazsiniz cok şükür 5 ay hic yasamadim hhrrgun duzenli ciktim wc yeFazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor
Tamam kaptişimAz yemissin canikom 2 3 kaşık yoğurt az olmuş kahvaltıda biraz daha ye ki vücudun bu kadar aza alışmasın
Elimde telefonla koridorda yürüyümBenimde yok canim
Filtre kahve içiyomSaol canım hadi sen de yap
Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimZeynep_Nihal nerelerdesin canim cok gorunmuyorsun bugün ,kizin ucuncu dozu olacakti galiba oldu mu
Minik minik adimla canım zorlama çok geçmiş olsunAdim atanlara hayranim ben eskiden 20 bin 25 bin adim olurdu amelitattan sonra hic adim atamaz oldum bir yerden baslak lazim ama nasil?
Aaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinDün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimevet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Bendeki etki olmus yaa cok gecmis olsun canim Allah sifa versinDün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimevet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Canim vücut antikor üretimini artırmış. Ateş ondan kaynaklı. Eskisinden daha güçlü şimdi. Ona moral ver savaşı kazanacaksın de...Çok geçmiş olsun.Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimevet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Kolay gelsin canımBen de anacigima dedim tamam dedi öğleden sonra hem küçük bi alışverişimiz var hem de bi 5 6 bin adım en azından atacaz
Afiyet olsun canim14.ocak menü
8.30 bir mini poaca
9.30 kahve
12 1 kase nohut yemeği 3 kaşık bulgur pilavı turşu
15 kahve 2kAre cikolata
18.1kase nohut yemeği
20.çay
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?