Amin cokk şükür egilebiliyorum cok şükürki is yaparken zorlanmiyorum nefes alisim bile degistiMaşallah canım ne güzel başarmışsın Rabbim hastalıklarına da daim iyilik versin
Çok şükür maşallah gercekten çok da hızlı vermişsinizAmin cokk şükür egilebiliyorum cok şükürki is yaparken zorlanmiyorum nefes alisim bile degisti
Adım fatma degil çok ilginç
20-25 arasi normal kilo araligiEn ideal 20 mi canım beden kitle indeksinin
Hizli oldu ben bile sasirdim kendime 3 ay sabah oglen aksam spor yaptim o cok fayda etti yürüdüm 25.000 30.000 adim attigim zamanlar oldu benim .evde yurudum internetten yapmadigim spor kalmadi en son 1 ay dance ettim latin dansiyla son 15 kilomda boyle gitti. Cokda takildi kilolarim ara sira yeme duzenimi degistirdim metabolizmam hizlandi.Çok şükür maşallah gercekten çok da hızlı vermişsiniz
Benim herkes 6 kilo daha almam konusunda israr ediyorlar cok zayiflamistim kemuklerim sayiliyordu okadar yani toparladim sporu burakinca biraz şükür20-25 arasi normal kilo araligi
Kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya kadar ilerleyebilirsin canim
benim 20 yi gormem cok zor mesela 50 kilo olamam
Çok iyi hep kilo alıp veriyoruz ama 5 kilo 7 kilo sizin 110 ların üstünden 60 lara gelmeniz harika gerçektenHizli oldu ben bile sasirdim kendime 3 ay sabah oglen aksam spor yaptim o cok fayda etti yürüdüm 25.000 30.000 adim attigim zamanlar oldu benim .evde yurudum internetten yapmadigim spor kalmadi en son 1 ay dance ettim latin dansiyla son 15 kilomda boyle gitti. Cokda takildi kilolarim ara sira yeme duzenimi degistirdim metabolizmam hizlandi.
Boyun kaç canımBenim herkes 6 kilo daha almam konusunda israr ediyorlar cok zayiflamistim kemuklerim sayiliyordu okadar yani toparladim sporu burakinca biraz şükür
Boyunuz uzun sanirim 1.79 civarindaBenim herkes 6 kilo daha almam konusunda israr ediyorlar cok zayiflamistim kemuklerim sayiliyordu okadar yani toparladim sporu burakinca biraz şükür
Bedende nasıl hissediyorsan o kiloda olursun20-25 arasi normal kilo araligi
Varya gunde 4 litre su iciyodum zayifladikca bu miktar azaldi suan 1 litre anca iciyorum yetrli geliyor. Yesil caydan gina gelmisti bir ara aylarca gormek istemedim fakat vucudumun su tutmasini engelledi yesil cay malum aset donemlerimuz siskin oluyor . Ben hic siskinlik yasamadim hep engelledim bir kac gun önceden.20-25 arasi normal kilo araligi
4 lt suda cok fazla aslinda ya bobrekleri yormamak lazimVarya gunde 4 litre su iciyodum zayifladikca bu miktar azaldi suan 1 litre anca iciyorum yetrli geliyor. Yesil caydan gina gelmisti bir ara aylarca gormek istemedim fakat vucudumun su tutmasini engelledi yesil cay malum aset donemlerimuz siskin oluyor . Ben hic siskinlik yasamadim hep engelledim bir kac gun önceden.
Evet boyum uzum tek avantajim o suan dahada uzun görünüyorum daha dogrusu zayiflayinca boyum ortaya ciktiBoyunuz uzun sanirim 1.79 civarinda
Ilk zamanlarda bobrek problemi yasadim bobrek şok oldu cunku yillarca su icmeyen kadin birden yuklenince bobrek isyan etti sonra sonra duzene girdi bin şükür4 lt suda cok fazla aslinda ya bobrekleri yormamak
Yaaa ne guzel tebrik ediyorum gercekten
Vki yeni farkkettim 20 ye ulasmissiniz
Başınız sağolsunYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?