Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür maşallah gercekten çok da hızlı vermişsiniz
Hizli oldu ben bile sasirdim kendime 3 ay sabah oglen aksam spor yaptim o cok fayda etti yürüdüm 25.000 30.000 adim attigim zamanlar oldu benim .evde yurudum internetten yapmadigim spor kalmadi en son 1 ay dance ettim latin dansiyla son 15 kilomda boyle gitti. Cokda takildi kilolarim ara sira yeme duzenimi degistirdim metabolizmam hizlandi.

20-25 arasi normal kilo araligi
Kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya kadar ilerleyebilirsin canim
benim 20 yi gormem cok zor mesela 50 kilo olamam
Benim herkes 6 kilo daha almam konusunda israr ediyorlar cok zayiflamistim kemuklerim sayiliyordu okadar yani toparladim sporu burakinca biraz şükür

Çok iyi hep kilo alıp veriyoruz ama 5 kilo 7 kilo sizin 110 ların üstünden 60 lara gelmeniz harika gerçekten
Dans ederek spor yapmayı ben de seviyorum

Bedende nasıl hissediyorsan o kiloda olursun 68 e yaklaşınca normal oluyo
Bende şimdiki halimden memnunum yıllardir göremedigim kilonun tadını çıkarıyorum 5 kilo verdik mi tamam daha vermeyecegim 60 olursam yakışmayacagi biliyorum
65-66 olunca sarı takımda olucam yürüyüşe katılcam

Varya gunde 4 litre su iciyodum zayifladikca bu miktar azaldi suan 1 litre anca iciyorum yetrli geliyor. Yesil caydan gina gelmisti bir ara aylarca gormek istemedim fakat vucudumun su tutmasini engelledi yesil cay malum aset donemlerimuz siskin oluyor . Ben hic siskinlik yasamadim hep engelledim bir kac gun önceden.

4 lt suda cok fazla aslinda ya bobrekleri yormamak lazim

Baştan sıkışlaştım vucudu
Herkes sasiriyor 55-60 diyor yok dedim
Spor yapmayan yapan arası vucut fark ediyor
Ama ben sporumu ihmal etmemeye çalışacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…