Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hem manti hem turta olmamış afiyet olsun

Nasil bir şey merak ettim.e3n ipucu ver biz bulalım. 3 soru hakkımız olsun.
1. Soru bu kişi erkek mi?
tanımazsınız benim tanıdığım biriydi. hiçbir şeye şaşırmamak gerekli onu öğrendim. insiyatifli bir insanımdır normal hayatta. anlayışlıyımdır. ama bazen ben de şok olabiliyorum

tanımazsınız benim tanıdığım biriydi. hiçbir şeye şaşırmamak gerekli onu öğrendim. insiyatifli bir insanımdır normal hayatta. anlayışlıyımdır. ama bazen ben de şok olabiliyorum
Şimdi merak ettim. Gay mi çıktı adam.. bı kadın var kocasıni mi aldatıyor. Bir haftadır evde sıkıldım. Azcik dedikodu yapak.

canım inan bütün küçük çocuğu olanlar böyle. Allah kolaylık versin sana. hareketliliklerinin yanında kışın ard arda hastalıklar.

Afiyet olsun kepekli ekmekten daha iyi tam buğday ekmeği.

Şimdi merak ettim. Gay mi çıktı adam.. bı kadın var kocasıni mi aldatıyor. Bir haftadır evde sıkıldım. Azcik dedikodu yapak.
yok o kadar detay girmeyeyim aslında benim vurgum, insanın büyük bir sır olduğuydu. kimse hakkında iyi kötü, doğru yanlış vs dememek gerek. hiç birimiz tam değiliz, doğru değiliz, mükemmel değiliz ama böyle şok olunca da kimseye güvenim kalmıyor. zaten yengeç burcuyum. yengeçler çok güven sorunu yaşarlar, kimseye güvenemezler. şimdi bir süre böyle dolaşırım

Spoiler ver kız merak ettim.

Zipzip- Cordelia Amine Busra

Kahvaltı 09.20
1 d tam buğday 1 h yumurta
5 zeytin yarım dilim kaşar
Yarım dilim süzme peynir
Roka maydanoz dereotu

Öğle 14.30
Tonbalıklı salata
Bir dilim pizza

Ara 16.30
1 yeşil elma
Yarım dilim yoğurt tatlısı

Ara 21.50
1 bardak ev yoğurdundan ayran

Su 2,5 lt daha içerim

Spor
40 dk tempolu yürüyüş 200 p
Adım 10028 1002 p

Eklentiler

• image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun kepekli ekmekten daha iyi tam buğday ekmeği.
Teşekkür ederim pek anlamıyorum diyetten hayatımda ilk kez 73 gördüm 2 doğum yaptım doğuma giderken bile 61 dim şuan çok fena üzülüyorum napicam diye gece uyku ilacı diğer adıyla iştah açıcı kullanıyorum gece çok kötü acikiyorum böyle içim geçiyor ozaman bana önereceğiniz bir şey varmı

60kiloyum bu kişi k.k da mi? Özel hayatında mi?
yok buradan değil canım. yanlış anlaşılmasın benim tanıdığım biri. yani şöyle aslında, insanların çok farklı hayatları var tabiki biliyorum ama hani ne bileyim bu kişi şaşırttı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…