- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hem manti hem turta olmamışBugunku menum
08:00- 1 yagda yumurta, 1 kase mayonezli sebze salatasi, 3 dilim peynir, 1 buyuk domates.
17:00- 1 kase kremali mantar corbasi, 4 tane pierogi (buyuk manti), 1 kase salata, yarin dilim elmali turta, 2 mandalina.
Su:1,5 l
Spor: 10 000 adim
Zipzip- Amine Busra
Kim merak ettim
tanımazsınızNasil bir şey merak ettim.e3n ipucu ver biz bulalım. 3 soru hakkımız olsun.
1. Soru bu kişi erkek mi?
Sagol canım.
Şimdi merak ettim. Gay mi çıktı adam.. bı kadın var kocasıni mi aldatıyor. Bir haftadır evde sıkıldım. Azcik dedikodu yapak.tanımazsınızbenim tanıdığım biriydi. hiçbir şeye şaşırmamak gerekli onu öğrendim. insiyatifli bir insanımdır normal hayatta. anlayışlıyımdır. ama bazen ben de şok olabiliyorum
Sağol canım. Sen de izlemiyorsun sanırım. Sakallı bir tip gördüm.Eren diye biri kazanmış sanırım
canım inan bütün küçük çocuğu olanlar böyle. Allah kolaylık versin sana. hareketliliklerinin yanında kışın ard arda hastalıklar.Bugun cok zordu. Hâla da öyle
Eşim gunduz calisti, sonra yemek yedi ek işe gitti. Normalde haftasonu ya anneme ya kvye giderdim. Annemle babam hasta zaten bizde hastayiz. Kv de de dün akşam aşi oldu kadin calisiyor da gidemedik.
Gündüz tam ikisinide uyuttum. Normalde büyük kiz uyumaz, uyumak istedi. Ay içimde nasil sevinç, film açarım adimlarimi tamamlarim diye. Daha 10 dk olmadan önce küçüğüm öksürmeye başladı uyandi, sonrada büyük kiz yine öksürmekten uyandi. Küçük 20.00den sonra uyudu dayanamadıbuyukle odevini yaptik, oburku uyandi. Gene destan yazdim
Afiyet olsun kepekli ekmekten daha iyi tam buğday ekmeği.Kizlar hayırlı akşamlar fazla aktif olamıyorum çocuklardan misafirlerden size bir sorum olucak ben eşimden kepekli ekmek istemiştim tam buğday ekmeği almış akşam karnıbahar salatası yedim bir dilimde buğday ekmeği yedim sizce o ekmek yenirmi
yok o kadar detay girmeyeyimŞimdi merak ettim. Gay mi çıktı adam.. bı kadın var kocasıni mi aldatıyor. Bir haftadır evde sıkıldım. Azcik dedikodu yapak.
Hem cok kh oldu hem de benim galiba una alerjim var un yeyince yuzum kizariyorHem manti hem turta olmamışafiyet olsun
çok ilginç. aman alerji kötü bişi yaa. özellikle de besin alerjisiHem cok kh oldu hem de benim galiba una alerjim var un yeyince yuzum kizariyor
Spoiler ver kız merak ettim.yok o kadar detay girmeyeyimaslında benim vurgum, insanın büyük bir sır olduğuydu. kimse hakkında iyi kötü, doğru yanlış vs dememek gerek. hiç birimiz tam değiliz, doğru değiliz, mükemmel değiliz ama böyle şok olunca da kimseye güvenim kalmıyor. zaten yengeç burcuyum. yengeçler çok güven sorunu yaşarlar, kimseye güvenemezler. şimdi bir süre böyle dolaşırım
Teşekkür ederim pek anlamıyorum diyetten hayatımda ilk kez 73 gördüm 2 doğum yaptım doğuma giderken bile 61 dim şuan çok fena üzülüyorum napicam diye gece uyku ilacı diğer adıyla iştah açıcı kullanıyorum gece çok kötü acikiyorum böyle içim geçiyor ozaman bana önereceğiniz bir şey varmıAfiyet olsun kepekli ekmekten daha iyi tam buğday ekmeği.
yok buradan değil canım. yanlış anlaşılmasın benim tanıdığım biri. yani şöyle aslında, insanların çok farklı hayatları var tabiki biliyorum ama hani ne bileyim bu kişi şaşırttı beni.60kiloyum bu kişi k.k da mi? Özel hayatında mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?