Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de kendim yaptım diye tadına baktım bi dilimcikbir de yoğurt tatlısı yaptım, çıkarınca söndü sinir oldum. Evdekiler isyanda tatlı yap börek yap şu bu. Vallahi haftasonunu hiç sevmiyorum
Sağlıklı beslenme kanunu çıkarsınlar artık olmuyor böyle. Direniyoruz direnmesine de bizden yapmamiz istenmesin. Pastelfitim evdekilerin ağzını bandajlasak mi napsak bilemedim kuzum

Hiç ipucu yok. O zaman tahmin hakkı kullanacağım.
1- Karşı komsun uzaylı çıktı.
2- iş arkadasin kadın sanıyordun erkekmis.
3- Yillardır burnum estetik değil diyen kankinin çocukluk resimlerini buldun

kızlar ben midemin ayarını çok bozdum sanırım. midemdeki balon inmedi. bugün sabahtan itibaren proton pompasına başladım. 1 hafta kullanırım en az. çok rahatsız ediyor çünkü.
Canim stres de midenin ayarını bozar biraz rahatla. Proton pompası napiyor gazi mi alıyor? Hiç duymadığım bir şey ...Gecmis olsun canım

Afiyet olsun. Tatli ve pizza

Hiç ipucu yok. O zaman tahmin hakkı kullanacağım.
1- Karşı komsun uzaylı çıktı.
2- iş arkadasin kadın sanıyordun erkekmis.
3- Yillardır burnum estetik değil diyen kankinin çocukluk resimlerini buldun
canım yaa kusura bakma açık açık yazmak istemedim. ondan detay yazmıyorum.

çok ilginç. aman alerji kötü bişi yaa. özellikle de besin alerjisi
Glutene alerjim filan yok ya da yoktu 2 sene once test yaptirmistim. ama anlamadim farketmiyor her cesit un hem karnimi cok sisiriyor hem de yuzumu kipkirmizi yapiyor.

Ozelden yazarsan takipçin olurum..
Ben de senin olurum ayni youtube adinda. Kanalimizla ayni adda actim canim. liliada sonunda bir de _inst var. kardeslerim cok israr ettiler. Facebook da kullanmiyirdum. Anacim bir actim herkes ibstagramdaymis zaten bi ben eksikmistim. Ben de geldim tam oldu

Sağlıklı beslenme kanunu çıkarsınlar artık olmuyor böyle. Direniyoruz direnmesine de bizden yapmamiz istenmesin. Pastelfitim evdekilerin ağzını bandajlasak mi napsak bilemedim kuzum
Zor valla çok zor. Onlara pizza tatlı yapcam diye saat oldu 2,5 acıktım. Zaten adet yoğun ayakta duramıyorum, oturdum salatamı yedim. Ama kalp atışım gözlerimden kulaklarımdan çıkıyo. Yedim valla pizzadan. Sonra tatlı da yedimAma noldu mide rahatsız oldu. Yürüyüş yaptım yok geçmiyo. Akşam evyoğurdundan ayran içtim sadece. Sabaha hazmederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…