Sağlıklı beslenme kanunu çıkarsınlar artık olmuyor böyle. Direniyoruz direnmesine de bizden yapmamiz istenmesin. Pastelfitim evdekilerin ağzını bandajlasak mi napsak bilemedim kuzumBen de kendim yaptım diye tadına baktım bi dilimcikbir de yoğurt tatlısı yaptım, çıkarınca söndü sinir oldum. Evdekiler isyanda tatlı yap börek yap şu bu. Vallahi haftasonunu hiç sevmiyorum
Hiç ipucu yok. O zaman tahmin hakkı kullanacağım.yok buradan değil canım. yanlış anlaşılmasın benim tanıdığım biri. yani şöyle aslında, insanların çok farklı hayatları var tabiki biliyorum ama hani ne bileyim bu kişi şaşırttı beni.
Canim stres de midenin ayarını bozar biraz rahatla. Proton pompası napiyor gazi mi alıyor? Hiç duymadığım bir şey ...kızlar ben midemin ayarını çok bozdum sanırım. midemdeki balon inmedi. bugün sabahtan itibaren proton pompasına başladım. 1 hafta kullanırım en az. çok rahatsız ediyor çünkü.
Yemek yemedim tatlim bir portakal yedim.Abla aksamda ac kalma yaa birseyler ye
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Eksik kalori. 90 kg vermişKuzlar yeni instagram hesabi actim. Spor ve diyet konusunda guzel bilgiler paylasan veya motivasyonu arttiran takip ettiginiz birileri var mi? Ben de takip edeyim
Yok ben hicbir sey izlemiyorum maalesefSağol canım. Sen de izlemiyorsun sanırım. Sakallı bir tip gördüm.
Afiyet olsun. Tatli ve pizza@Zipzip-Cordelia Amine Busra
Kahvaltı 09.20
1 d tam buğday 1 h yumurta
5 zeytin yarım dilim kaşar
Yarım dilim süzme peynir
Roka maydanoz dereotu
Öğle 14.30
Tonbalıklı salata
Bir dilim pizza
Ara 16.30
1 yeşil elma
Yarım dilim yoğurt tatlısı
Ara 21.50
1 bardak ev yoğurdundan ayran
Su 2,5 lt daha içerim
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 200 p
Adım 100281002 p
Ozelden yazarsan takipçin olurum..Kuzlar yeni instagram hesabi actim. Spor ve diyet konusunda guzel bilgiler paylasan veya motivasyonu arttiran takip ettiginiz birileri var mi? Ben de takip edeyim
Hiç ipucu yok. O zaman tahmin hakkı kullanacağım.
1- Karşı komsun uzaylı çıktı.
2- iş arkadasin kadın sanıyordun erkekmis.
3- Yillardır burnum estetik değil diyen kankinin çocukluk resimlerini buldun
Evet maalesef, adetten herhalde çok fenayımAfiyet olsun. Tatli ve pizza
Glutene alerjim filan yok ya da yoktu 2 sene once test yaptirmistim. ama anlamadim farketmiyor her cesit un hem karnimi cok sisiriyor hem de yuzumu kipkirmizi yapiyor.çok ilginç. aman alerji kötü bişi yaa. özellikle de besin alerjisi
Sagol canim ekledimEksik kalori. 90 kg vermiş
Yok ben hicbir sey izlemiyorum maalesef
KV de de
Ben de senin olurumOzelden yazarsan takipçin olurum..
Yaa o degil de. SanSebastianCheesecake e ne oldu? Nereye gitti? Umarim kotu birsey yoktur. Cok uzun zamandir goremiyirumKV de de
Zor valla çok zor. Onlara pizza tatlı yapcam diye saat oldu 2,5 acıktım. Zaten adet yoğun ayakta duramıyorum, oturdum salatamı yedim. Ama kalp atışım gözlerimden kulaklarımdan çıkıyo. Yedim valla pizzadan. Sonra tatlı da yedimSağlıklı beslenme kanunu çıkarsınlar artık olmuyor böyle. Direniyoruz direnmesine de bizden yapmamiz istenmesin. Pastelfitim evdekilerin ağzını bandajlasak mi napsak bilemedim kuzum
Nick değiştireceğim diyordu değiştirmiş belkiYaa o degil de. SanSebastianCheesecake e ne oldu? Nereye gitti? Umarim kotu birsey yoktur. Cok uzun zamandir goremiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?