Bu son 4 saydığını hayatımda ilk kez gördümsiyez unu normal buğday unu. tek farkı genetiği değiştirilmemiş un olması. glisemik indeksi daha düşük bir de gluten daha az sanırım. gluteninin genetiği de değişmemiş. tambuğday unudur.
kavılca, mor buğday, dinkel ve karakılçık unları da öyle...
Kız bura da mesafe koymak imkansız geçen arkadaş bana Gelmek istedi.kız vakalar arttı. ayrıca karantinaları azalttılar covit olanlar ortada geziyor. eve kimseyi alma, kimseye de gitme. iyi cesaret valla.
pek cahilmişsin sendeBu son 4 saydığını hayatımda ilk kez gördüm
osteocare birkaç çeşit sanırım. hangisini kullandın canım?
çok geçmiş olsun, öğlen yemişsin tartıya çok yansımaz benceİyi akşamlar herkese. Sabah kahvaltıdan sonra;
14.30da 2 tane küçük poğaça yedim.
17.30 da 1 tabak haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt ve 100 gr lık bir ton balığı yiyerek günü kapattım.
Kızım hastalandı bugün. Boğazım ağrıyor diyor, hiçbir şey yemiyor. Maymun oldum bir şeyler yesin diye. Poğaçalarda onun hatırına yapıldı. Yemezdim ama sinirimden üzüntümden yemiş oldum. Sabah sporun üstüne, kızımdan arta kalan vakitlerde 4 oda 1 salon temizlik yaptım. Ama su konusunda 1 lt de kaldım. Bol su içmece artık yatana kadar.
yok canım sonradan baktım 1 taneymiş. kaç ay düzenli kullandın sen?ayy inan hatırlamıyorum doktoe hangisini dediyse onu göstermiştim
çok geçmiş olsun, öğlen yemişsin tartıya çok yansımaz bence
Maşallah pek güzel canımİyi akşamlar
Sabah 9.30 da peynir zeytin yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir muz 2 mandalina
Akşam 17 de bir tabak bezelye yemeği 2 yk pilav salata
19 da bir kupa yeşil çay
Su 2 litre
Zipzip- Cordelia Amine Busra Aomine Daiki
Canım benim bu hafta sınavlarım var . Çok aktif olamayacağım burda malesef
Yarin hallederiz.Zor valla çok zor. Onlara pizza tatlı yapcam diye saat oldu 2,5 acıktım. Zaten adet yoğun ayakta duramıyorum, oturdum salatamı yedim. Ama kalp atışım gözlerimden kulaklarımdan çıkıyo. Yedim valla pizzadan. Sonra tatlı da yedimAma noldu mide rahatsız oldu. Yürüyüş yaptım yok geçmiyo. Akşam evyoğurdundan ayran içtim sadece. Sabaha hazmederim herhalde
yok canım sonradan baktım 1 taneymiş. kaç ay düzenli kullandın sen?
Unarim canimİnşaallah canım şifresini falan unutmuştur inşallah kötü birşey yoktur..
Biz de aynisini yaptik canim. Aldik ben bir ara keyoya sarmistim amanin hem kotu hem de cok agirdi.Ben de takip edeyim seni
O unu hiç sevmedim ben. bir heves alıp krep yapmıştım oowwwww rezaletti
Fesang bacı beni beniBen de takip edeyim seni
O unu hiç sevmedim ben. bir heves alıp krep yapmıştım oowwwww rezaletti
Afiyet olsun. İnşallah artik kacamaksiz olurkahvalti 11.30 2 dilim ekmek 10 siyah yeşil karışık zeytin peynir kızarmış patates ve patlıcan az miktarda
13 sade kahve
18 bir tabak domates soslu makarna
2Lt şu bugun dışarıdaydım o yüzden kaçamaklı oldu biraz tekrari olmayacak
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Bunu okumadan 10 saniye önce baktım ama göremedim seni. Elhan diye yazdım. Dur bi daha deneyeyim.Fesang bacı beni beniDerya' da görürsün ismimi
BuldummmmmBunu okumadan 10 saniye önce baktım ama göremedim seni. Elhan diye yazdım. Dur bi daha deneyeyim.
Benim hesabın ilk harfi g, sonu tek ile bitiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?