Geçmiş olsun şimdi nasilGününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.
Nefesimi kestin o neydi gı15.01.2022 cuma menüm
Sucuklu yumurta
1 adet domates
1adet salatalık
5,6 yeşil zeytin
4,5 dilim ekmek
Çay
Ara
1 kupa Nescafe
Akşam 6,7 tane yaprak sarması
Kase yoğurt
1 kase salata
Bol bol su
ergenleri evde bırak hadi toplaşıp buraya kahve içmeye gidelimOrtama bak beeee
Banim başımda da iki ergen kavga ediyo
Ben de 56' lık ergenimi bırakıp geliyooom . Konum atın gıergenleri evde bırak hadi toplaşıp buraya kahve içmeye gidelim
Beraber olsun bitanemmmmHuzurun bol olsun afiyet şifa olsun kuzumm
iyiyim kaptanim sen nasilsinGünaydın canim nasilsin
Al benden de o kadarUyumayan küçük ergenleri napiyoruz
Kahveyi evde pişirip görüntülü sohbete bağlanıyoruzUyumayan küçük ergenleri napiyoruz
Bana verin siz kahveleri icersinizUyumayan küçük ergenleri napiyoruz
Iyiyim bende canimiyiyim kaptanim sen nasilsin
EppektenBugun kendimi aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Çocuğunun bir an önce iyileşmesini dilerim. Allah kolaylık versin.Gününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.
Önümüzdeki hafta ibren yeşile gelecek kaptanım.Biraz daha devam edeyim de 59 u görünce diyeti biraz açar rahatlatirim şimdi moralim bozuluyor başarısız hissediyorum
Yaa cok tatlisinizaypare ackerman cimin keyfi yok. Çok mesaj yazıp yormayayim. Bak parkta bir minnos geldi kucağımda uyudu.
Eki Görüntüle 2989495
Ayy kusura bakma abla yaa benden büyükmüşsün bende arkadasın gibi konusuyorum kusura bakmaEppekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?