Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hafta içi daha iyi ayarlayacağım inşallah. hem midemde daha yoluna girer. mide için kullandığım ilaç ve geceleri içtiğim probiyotik yoluna koyar düzenimi. hem mide hem bağırsaklar sorun olunca kötü yaptı beni
misafir vardı bir de. ister istemez düzen kaçtı. hafta içi düzelirim diye umuyorum. cumaya eksi gelmek istiyorum.

Canim stres de midenin ayarını bozar biraz rahatla. Proton pompası napiyor gazi mi alıyor? Hiç duymadığım bir şey ...Gecmis olsun canım
ilacın adını tam yazmadım. hani sabah aç karnına içilen bir ilaç var ya biliyorsundur. birkaç firmanın var. 1 saat sonra yemek yiyorsun. 1 hafta kullansam yeter diye düşünüyorum.

eceboce kuzum ne yaptin, nasil oldun
Aklim sende kaldi
Sagolasin canım bir güniyi bir gün kötü devam ediyoruz. Dün iyiydim bu gün hiç halim yok. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.
Eline sağlık kuzum fakat ben bir süre yarışabileceğimi sanmıyorum.
eceboce canım nasıl oldunuz?

@EppekArasi p tesiye kadar izinlisin. P tesi bekliyoruz.
Sagolasin canım benim
İç güveysinden halliceyiz. Yatağın içinden yazıyorum. Halsizim, evcek ağır bir grip atlatıyor gibiyiz. Bu kadarla kalır inşallah.
canım çok geçmiş olsun.

cidden modum çok düştü artı çıkınca 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Teşekkür ederim
Çok geçmişler olsun en hafif şekilde atlatıetınız umarım

Gene baktımda 53 filan diyor ideal kiloya.

Severim yoğurdu bir ara yiyordum yulafla

Düzelecek buda biraz sabır ve emek istiyor.
Teşekkür ederim
Maalesef pek hafif atlatmıyorum sanırım. Kv ve ben en rahatsız olanlarız sanırım. Eşim öksürüyor hapşırıyor ama ayakta maşallah. Çocuklar nispeten rahat geçiriyor.
İnşallah önümüzdeki günlerde dha iyi oluruz. Bu gün benim hastalıkta 6. Günüm. Bir gün iyiyim bir gün kötü.

Sen iyi olda canim yarisma önemli değil

Bir an önce iyileşirsiniz insallah canim

Tesekkur ederim canım
Çok şükür diyeyim. Bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Sinüzite çevirdi galiba. Dişlerim dökülecek gibi ağrıdı. Öksürük baş ağrısı geçti gibi. Halsizlik keyifsizlk var. İnşallah o da geçer diye umuyorum.

Cuma günkü menüyü yazayim
Sabah 6:30
2 tost ekmeginden peynirli tos
Ara: filtre kahve
Öğle : anneme gittim
1 kase çorba
3 dal roka
2 dilim turp
1 dilim ekmek
1 dilim biskuvili pasta
Ara: portakal
Akşam 19:00
2 adet soğan böregi
Patates püresi
Bol kaçamaklı menü oldu
Yazmayi çekindim

Insallah iyilesirsiniz canim bir an önce
Asi olmus muydun

Gozumden kacacagini mi sandin not alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…