Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin hemen bitsin inşallah

Bir iyi bir kötüyüm bende. Çok aptal bir hastalık. Geçmiş olsun size de.

Gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Saçlarını ıslak bırakma. Duş aldıktan hemen sonra dışarı çıkma ... mecbur kalırsan ağzını burnunu kulaklarını iyice kapatıp çık...Anne tavsiyeleri bunlar. Bir de atletsiz gezme

Bugun nasil gidiyor canim
Yarından itibaren daha duzenli menulerle gelirsin
valla doğruyu söylemek gerekirse iştah tavan yaptı. regl bitti halbuki. çarşambada beri böyleyim. hem rahatsızım hem iştahım tavan.
kahvaltıdan sonra çekirdekti, çerezdi, incirdi atıştırdım durdum normale dönmek istiyorum ya valla çok sinir bir durum.

aslında öğlen yemeği, ara, akşam yemeği şeklinde devam etmek istiyordum ama sanırım olmayacak. çok acıkıyorum çünkü. sabah yine yumurtalı kahvaltı yapacağım. şu iştahı kontrol altına alayım sonra öyle devam ederim. durum bu canım

Anladim canim sen kendini daha iyi biliyorsun hangi yöntem iyi gelecekse öyle devam et

Havalarında etksii vardir cok sogudu
evet olabilir. şimdi çay içiyorum içim ısınsın. sonra kalkıp duş alayım. akşam erken yatmayı düşünüyorum. sanırsın tüm gün hiç oturmadan çalıştım. o kadar yorgunum.
adımları tamamlamak için azcık mezdeke açtım. bacaklarım zorla hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…