Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar kızlar. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Biz dün gecemizi yine hastanede geçirdik. duşlar aldırdım, sirkeli sularla soğuk uygulamalar yaptım, ilaçlar içirdim ama çocuğumun ateşini 39 dan aşağı düşüremedim.
Boğaz enfeksiyonu dedikleri orta kulak iltihabı çıktı, 3-4 gün ateş beklediklerini söylediler. Yaptıklarımdan daha farklısının/fazlasının olmayacağını söylediler. sonuç olarak saat başı alarm kurup ateş takibi yaptım. 2 gündür 3-4 saat uykuyla duruyorum..
Sabah kilo ölçümüm 88,4 çıktı. ilk bildirimimden -200 gr düşük.

Günaydın canim Allah sifa versin

Dün bütün gün diyetisyenin verdiği listeyi kelimesi kelimesine uyguladım,

16.01.2022 Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 kk peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek

Öğlen 14.00
7 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek

Akşam 18.00
6 yk taze fasülye
3 köfte
2 yk yoğurt
salata
2 dilim ekmek

Ara 21.30
1 küçük muz
yarım bardak kefir

Ama bu beslenme şekli çok yoruyor beni. Alışkın olduğum bir beslenme şekli değil. Ayrıca gece yemelerime müdahale etmek isterken akşam 9 buçukta meyve yiyor olmak?.. Ayrıca sık sık beslendiğim için çok acıktığımı hissediyorum. Sonuç olarak işe gelir gelmez daha önceki değerlerime baktım (tiroit hastası olduğum için düzenli olarak kan veriyorum). Ketojenik diyet yaptığım dönemde kolesterol ve kan değerlerimin çok daha güzel olduğunu gördüm. Velhasıl, low carb beslenmeye karar verdim. Sabah takviye kuvvet canım annemi çocuğumun yanına getirdim ve güzel bir kahvaltı hazırladım işe götürmek için. İF ile yürütmek istiyorum. Neticesini Cuma gün göreceğiz bakalım. Aman be, ne yazasım varmış

Bence de iki öğün candır, sık sık yiynce aklımız ister istemez hep yemekte oluyor

kızlar dün nikah vardı sonra toplaşıp yemeğe gittik gitmez olaydık
dünkü menüm
sabah 10.00 omlet peynir ve domates salatalık 1 dilim tbt ekmeği şekersiz çay 1 saat sonra kahve
akşam 18.00 karışık kebap, 2-3 kaşık irmikli tatlıdan tattım, bir karış pide yani hatırladıklarım karışık bir menü vardı önümde
su 1,5 lt içmişimdir
sabah maalesef 58 kilo çıktım yaa bakalım bu hafta artık sıfır kaçamak yapacağım.
adımlarım iyi 10.000
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Eklentiler

• 8C30B35A-950C-4F4C-B3CA-580E71021DD5.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
Bence de iki öğün candır, sık sık yiynce aklımız ister istemez hep yemekte oluyor
Evet. Kilo verdiğim dönemde hep 2 öğün götürdüm. ve gayet tok, enerjik ve kolaylıkla 96 kilodan 70 kiloya düştüm. Sonrası pek aydınlık değil ama başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum, ve kararlılığımdan vazgeçmiyorum

çok geçmiş olsun, kaç yaşında çocuğun?
ben de ergenlikte çok çektim orta kulaktan, ateş değil ama çok ağrı yapıyordu. İnşallah uzun sürmez ateşi.

ben de katılıyorum yaa
sürekli beslenmek zaten mümkün de olmuyor.

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Artin cok degil ama kacamaksiz menulerle guzel eksi goreceksin

çok geçmiş olsun, kaç yaşında çocuğun?
ben de ergenlikte çok çektim orta kulaktan, ateş değil ama çok ağrı yapıyordu. İnşallah uzun sürmez ateşi.
5 yaşında kızım, ateş 3-4 gün garanti dediler. Geçtiğimiz sene kreşe başladık. Tecrübeli anneler hastalıklara hazır ol demişlerdi ama bu kadarını asla düşünmüyordum. 1 hafta kreşteyiz, 10 gün evdeyiz. Bağışıklık falan kalmadı çocukta ki beslenmesine, takviyelerine oldukça dikkat ediyorum. Bu yıl bütün çocuklarda hastalıklar uzun sürüyor diyorlar. Allah şifa versin yavrulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…