Annen yakın ise annene birak ilgilenirlerKızlar acayip psikolojik olarak kötü ve demoralize haldeyim.Haftaiçi iş, haftasonu ev ve temzilik, şimdi birde sınavlar var.hergün şehir dışına gidip geleceğim. Evi varya afedersiniz b*k götürüyor.Birde emen bir kızım var. Gecede uyuyamıyorum. Uyusamda kesin insanlıktan çıkmış bir halde. Ve kızımın uykularıda düzensiz. Hani akşam erken yatsada birkaç iş halletsem. Yok 10:30 dan önce asla uyumuyor. Sağolsun eşim yine azda olsa yardımcı oluyor ama keyfinide yapmaktan geri durmuyor. Böyle olunca onada ayrı sinir oluyorum. Şimdi bak ben ders çalışacağım kıza o bakacak. Ama nasıl ? Galatasarayın maçını izleyerek. Ya böylemi bakılır? Ben oyun oyna diyorum onun kafa başka yerde. Ya ben kendi rahatım için bile çocuğa tv telefon vermiyorum. Ha birde diyetisyenim var. Muhtemelen bıracakacağım bu kadını. Diyor uykun nasıl. Diyorum düzensiz.. Aaaa neden olmaz ama, biz hayat düzeni kurmaya çalışıyoruz falan. (Bacım benim çocuğum var ne uykusu) .menüye hurma yazmıştı. Bunu yazmayın çok pahalı dedim.Hemen bana sütlü tatlılar sanki çok ucuz diyor(tatlı kaçamağı yapmıştım. Aslında kendime ödüldü. Çünkü 1 ay bana hiç ödül vermedi) ya malmısın diyecem olmayacak. Sanki tatlıyı hergün yiyeceğim ki kendim evde yapıyorum. Hurma hergün menüde var. Ay valla yarında sınav var.Harika enerjim size içimi döküp rahatlamak istedim.Hakkınızı helal edin
Afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah 10 da peynir zeytin haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir muz ve portakal
Aksam 17 30 da fırında pişmiş 3 köfte 8 tane ince patates bol yesil salata
19 30 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Cordelia Amine Busra Aomine Daiki
Tabi ki hayır bu kadar sabretmişken 50 leri görmeden hiç bisey beni caydiramazKaptan hayır
Mavi kaptan nasılsın yeniden güzel konsantre oldun değil miAfiyet olsun
Kaptanım şuan 3vde değilim yarın geçeceğim ama muhtemelen akşama doğru geçerim. Yani tartılamayacağım yarın ama salı günü paylaşırım.ugurbocuuu
Amine Busra
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğrafli,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar bekliyorum....
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Aomine Daiki
@limonlutarcinlikek
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Süpersinnn Canım
Yarin bende tekrardan başlangıç yapicam inşallah kaptanim hafta sonu ayarim fazla kactiugurbocuuu
Amine Busra
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğrafli,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar bekliyorum....
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Aomine Daiki
@limonlutarcinlikek
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Afiyet olsun canım yumurtalı cig köfte nedirİyi gecelerbebek ile yorucu bir gün ve daha bitmedi sağlık olsun inşallah
Menüm
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 parça avokado
2 parça süzme peynir 2 yeşil zeytin
Öğle 14.30
1 dilim pasta
1 sade Türk kahvesi
Akşam 17.30
1 kase yoğurt çorbası (nohut Bulgurlu)
2 yumurtalı çiğ köfte
2 yk havuç tarator
2 yk haydari
1 büyük kase salata
21.00
1 küçük kivi 1 havuç
Su 2lt
Zipzip- Amine Busra
Canım etsiz çiğ köfte gibi yoğuruyorsun sonra kızgın yağda pişmiş yumurtalari ekleyip bir daha yoğuruyorsun öyle birşeyAfiyet olsun canım yumurtalı cig köfte nedir
Urfali misinCanım etsiz çiğ köfte gibi yoğuruyorsun sonra kızgın yağda pişmiş yumurtalari ekleyip bir daha yoğuruyorsun öyle birşeyçok severim
Ah nasıl canım çekti bayılırımCanım etsiz çiğ köfte gibi yoğuruyorsun sonra kızgın yağda pişmiş yumurtalari ekleyip bir daha yoğuruyorsun öyle birşeyçok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?