Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık canım
Seviyorum bu kızı napim gönül bu düşmüş bir kere
Ben diiim taş sen de meteor aşk olsun deme öyle kaşar maşar
Ben de seni seviyorum ama kilo vermediğin zaman
Aynen sabahtan beri hiç durmadım bi de pazartesi olunca bitmek bilmedi ama adım sıfırdı biraz yürüdüm şimdi
Ahh pazartesiler tek başına spor valla
Llllĺlllĺlllĺl

Saol canım evet artık yarım kilo yarim kilo da gitse olur zaten kilo verdikçe yavaşlıyor
Tabi hayatım, ilk başlanan zaman gibi verilmiyor maalesef

Hızlı giriş yaptım buna iyide oldu,epey açıldım zaten işk zaman bacaklarım kesilmişti..
Mavi takımı tebrik ediyorum

Çok sevindim iyi olmanıza,çok daha iyi olacaksınız .

Valla kaptanken iyi veriyor
60kiloyum kaptan olmasan da verirsin

Harikasin canim daha cumaya cook var. haydi guzel eksiler gorelim. Gelsin artik su 6lar da bize

Toparliyorum Allahın izniyle şimdi kendimi daha iyi hissediyorum

bu hafta pek iyi değilim canım. dün acildeydim çok fazla kasık ve böbrek ağrım var kum döküyormuşum ve bu yetmezmiş gibi bi hafta erken adet oldum. adım tamamlamam pek mümkün değil
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Ciddenmi yeni öğrendim bunuda.
Abla benim nik yazmasi zor olunca once zipzip yaziliyo goruyorum
Ama düzelince bildirim gelmiyor
Burda oldugum icin cok gördüm:))

ben bugün itibarıyla gerçek manada diyete yani aslında sağlıklı beslenmeye geçtim bugüne kadar diyet yapıyor olsamda ekmekti pilavdı makarnaydı yiyordum bunu menülerimde de görüyordunuz artık hepsini bıraktım bundan sonra sağlıklı beslenmeye başlıyorum günde 3 litre su içip spor yapmaya başlıyorum spor olarak günde 10.000 adım atmayı düşünüyorum ve 15 dakika leslie ile başlıyorum sonrasında leslie yi 45 dakikaya kadar çıkmayı planlıyorum haftada bir gün tartılacam birde pazartesi günleri burası için tartılacam her gün tartıya çıkmayacam stres yapmadan acele etmeden kendime hedef olarak 6 ay verdim temmuz ayına kadar kilolarımdan kurtulacam. Bu kararımıda burada sizinle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…