Allah bir an önce şifanızı versin canımHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.
Dayanabilene sadece parol veriyorlarmış.İlaç vermiyorlar ki.
Yaptırmadım. Koronayim biliyorum. Bu hafta bitecek iyileşecegim inşallah.Test filan yaptırdınmı peki özel değilse.
Bugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. TeşekkürlerÇikozedeler nasıl iyi mi durumu canım.Sagliklar dilerim.
Parol içiyorum. O kurtarıyor zaten.Allah bir an önce şifanızı versin canım
Dayana bilene sadece parol veriyorlarmış.
Sarımsak filan bol tüketin canım. Ve dinlenin başka ne yapılır ki
Gecmis olsun canim ikisinide gösterebilmissin iyi olmuşBugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. Teşekkürler
Evet dr hanim kabul ettide kucugumude gosterdim, sagol kaptanimGecmis olsun canim ikisinide gösterebilmissin iyi olmuş
Belkide değilsin nerden bileceksin ki bunu..Yaptırmadım. Koronayim biliyorum. Bu hafta bitecek iyileşecegim inşallah.
Cok uzuldum inşallah gecip gider bir an onceHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.
Canım benim yaa ağır geçiyor de miHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.
Geçmiş olsun canımBugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. Teşekkürler
Tebrikler cnmTebrikleri alintilayamadim herkese teşekkür ederim
Teşekkürler inşallah iyilessinler artik yaGeçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun cnm hepinizeHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.
Çok geçmiş olsun canım benimkiler de aynıBugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. Teşekkürler
Haklısın canım çok zor çok küçük çocuk hasta iken. Allah yardımcın olsun, ikisine de şifa verdin inşallahTeşekkürler inşallah iyilessinler artik ya
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım benimkiler de aynı
Gecmis olsunÇok geçmiş olsun canım benimkiler de aynı
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun masalcim
geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim kızlarCok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Abla benim nik yazmasi zor olunca once zipzip yaziliyo goruyorum
Ama düzelince bildirim gelmiyor
Burda oldugum icin cok gördüm:))
tamam canım ılık suya limon sıkıp öyle mi içicem?Çok geçmiş olsun kum ve taş dökmek çok zordur bilirim.limonlu su iç inan ki hepsi gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?