bende olmamıştı cnm ama bu aşılar herkeste farklı yan etki yapıyor bence şifa olsun cnm vuruldugun aşınKızlar bişey soracağım yaa 2. Doz biontech aşısından sonra midesi bulanan oldu mu?
yok cnm ya adet haftasindayim gelmefide daha çok sisim inanki sen hemen öyle havlu atmaOrtim maşallah ben imkansız seni geçemem yenilgimi şimdiden kabul ediyorum
çok geçmiş olsun cnm benim ikizlerde de oluştu mercimek kadar Dr götürdüm basit bir kist gibi birşey dedi ama alınması lazım dedi çünkü büyüyor bize gözlemleyin demişti Dr bugün Dr gideceğiz işte gün alacağız çünkü büyüyor az az inşallah oglusunda ki geçici bir şeydir cnm bir süre gozlemle bakalım olmadı Dr götür cnmDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Ne oldu sana yaGeçmişi okuyamayacağım canım çok çok sıkkın. Yarın geçmişe bakar adımları atarım. Şu an 8089 adım
Zipzip- Amine Busra Cordelia
Yok bebeğim pasta şu süreçte yenir migünaydın
sen de pasta yedin mi dün bak 3 kişi dışında herkes pasta yemiş
hayır bi de çikolata falan anlarım da pasta ulaşılması zor bir besin değil mi yaa
Afiyet olsun ablacim18 Ocak
07.00 Bir sade kahve
12.30 Tavuk döner( ekmeksiz 50 gr ), salata
Sade Türk kahvesi
18.00 Bir greyfurt, bir kivi, yarım elma
( Kilom dün sabah sabitti çıldıracağım soğuktan mi nedir erimiyor naptiysam)
İki litre su , bitki çayları
Zipzip- ugurbocuuu Cordelia
Eki Görüntüle 2991527
Günaydın kaptanimGünaydın
Pazar günü canim yokHangi gündü, ne yediğimi hatirlayamam ki
Yok canim benim yazin çıktı ama ihmal ettimaaa sen de griptin di mi
boğaz enfeksiyonundan oluyormuş yaa
ondan seninki de bence
Enfeksiyon geçirdikten sonra lenf bezleri şişermiş. Boyunda ya da kulak arkasinda olabilirmiş. Takipte kal inşallah birşey yoktur canim benim üzülmeDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Eşleşmeleri yaptım kızlar. Değişiklik isteyen bildirsin lütfen. herkese başarılar.
Rakipler MasterFit Yarışması 18. Etap 14.01.2021 Cuma güneş Elhan Kırmızı 66,90güneş @Nefesimmmsin Kırmızı 66,20jüpiter @sara_28 Kırmızı 97,30jüpiter @dolunaydagel Mavi 84,80mars Wilma11 Kırmızı 70,50mars YaparsinMinii Mavi 87,80neptün @pastel34 Mavi 67,70neptün @KarlarKralicesi Mavi 64,80pluto @Aomine Daiki Kırmızı 60,70pluto O oya17 Mavi 68,70satürn Zipzip- Kırmızı Sarı satürn fesang Mavi Sarı 62,10uranüs Ankee Kırmızı 57,80uranüs DeryaOnDiet Mavi 73,10venüs @aytozuvegece Kırmızı 82,00venüs @60kiloyum Mavi 84,40Yıldız @uğurbocuuu Kırmızı Kaptan 61,60Yıldız Amine Busra Mavi Kaptan 72,20
Yazdan beri varsa doktora git kaptanim ertelemeHic hatırlamıyorum canim yaa yazin hasta olmadim galiba
Sadece yazin aşı oldum ama onun etkisi degildir diye düşünüyorum
Randevu alayim o zaman en yakin zamanda gideyimTakip et kuzum ya ..
Günaydın canimGünaydın,
Yaa kendime gelince hic gidesim gelmiyorYazdan beri varsa doktora git kaptanim erteleme
İnşallah bitanem teşekkür ederimEnfeksiyon geçirdikten sonra lenf bezleri şişermiş. Boyunda ya da kulak arkasinda olabilirmiş. Takipte kal inşallah birşey yoktur canim benim üzülme
Daha erken tamamlarsin canimDünkü adımlarım
Cordelia Zipzip- Amine Busra
Yaaa adimsayarim kapanmış şu an sıfır gözüküyor halbuki 7den beri ayaktayım sırf okula gelmek bile 1000 küsur adım
Neyse ben tamamlarım
Bende oyleyim. Sürekli kendime randevu alip erteliyorum ama benim cocuklardan kaynakli. Sen bir an evvel randevu bulunca git. Artik randevu bulmakta cok zor...Randevu alayim o zaman en yakin zamanda gideyim
Günaydın canim
Yaa kendime gelince hic gidesim gelmiyor
Ama mecbur gitcem
Afiyet olsun kaptanimZipzip-
16 ocak Pazar günü menüsü
Sabah klasik kahvalti
Menemen,peynir, zeytin,domates,salata,2 dilim ekmek, çay
Oglen 13.00 gibi
1 kase mercimek çorbası
Ara turk kahvesi 3 kare bitter
18.00
1 tabaj karnabahar yemeği
2 yk makarna
Salata, yoğurt
20.30
Nescafe, 3 ceviz, 2 kuru erik
Aaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlatın inşallah.çok geçmiş olsun cnm benim ikizlerde de oluştu mercimek kadar Dr götürdüm basit bir kist gibi birşey dedi ama alınması lazım dedi çünkü büyüyor bize gözlemleyin demişti Dr bugün Dr gideceğiz işte gün alacağız çünkü büyüyor az az inşallah oglusunda ki geçici bir şeydir cnm bir süre gozlemle bakalım olmadı Dr götür cnm
Afiyet olsun canimDünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00: yarım tost
Çay
13:00 elma portakal
20:30 domates çorbası
4-5 köfte
Salatalık
Adım :
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu YaparsinMinii
Haklisin valla canimBende oyleyim. Sürekli kendime randevu alip erteliyorum ama benim cocuklardan kaynakli. Sen bir an evvel randevu bulunca git. Artik randevu bulmakta cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?