Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bişey soracağım yaa 2. Doz biontech aşısından sonra midesi bulanan oldu mu?
bende olmamıştı cnm ama bu aşılar herkeste farklı yan etki yapıyor bence şifa olsun cnm vuruldugun aşın

Ortim maşallah ben imkansız seni geçemem yenilgimi şimdiden kabul ediyorum
yok cnm ya adet haftasindayim gelmefide daha çok sisim inanki sen hemen öyle havlu atma

çok geçmiş olsun cnm benim ikizlerde de oluştu mercimek kadar Dr götürdüm basit bir kist gibi birşey dedi ama alınması lazım dedi çünkü büyüyor bize gözlemleyin demişti Dr bugün Dr gideceğiz işte gün alacağız çünkü büyüyor az az inşallah oglusunda ki geçici bir şeydir cnm bir süre gozlemle bakalım olmadı Dr götür cnm

Afiyet olsun ablacim
Günaydın kaptanim
Hangi gündü, ne yediğimi hatirlayamam ki
Pazar günü canim yok
aaa sen de griptin di mi
boğaz enfeksiyonundan oluyormuş yaa
ondan seninki de bence
Yok canim benim yazin çıktı ama ihmal ettim
Biraz kuculdu yaza gore ama elimi degdigimde hissediyorum

Enfeksiyon geçirdikten sonra lenf bezleri şişermiş. Boyunda ya da kulak arkasinda olabilirmiş. Takipte kal inşallah birşey yoktur canim benim üzülme

Ankee

Randevu alayim o zaman en yakin zamanda gideyim

Günaydın canim

Yaa kendime gelince hic gidesim gelmiyor
Ama mecbur gitcem
Bende oyleyim. Sürekli kendime randevu alip erteliyorum ama benim cocuklardan kaynakli. Sen bir an evvel randevu bulunca git. Artik randevu bulmakta cok zor...

Afiyet olsun kaptanim

Aaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlatın inşallah.

Benim çocuktaki bilye kadar ve küt diye çıktı yoktu daha önce bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…