Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Şaşırıyorum menuleri gördükçe..
Neyse yesinler bakalim belki son masterfit haftasi olur..
GünaydınGünaydın kızlar
Dün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Biliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktoraDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Gunaydin ablacimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Canım geçici ve önemsiz birşeydir üzme hemen kendiniDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Geçmediyse bir ara göster canım doktora ihmal etmeBiliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktora
Agustos gibi çıktı abla da unutuyorum bazen oldugunuGeçmediyse bir ara göster canım doktora ihmal etme
Canım işte dün birden çok fena oldum şimdi biraz daha iyiyim ama takipteyim. Teşekkür ederim tatlımah canım yaa
ben de çok araştırmıştım genelde enfeksiyondan oluyormuş
allah göstermesin, kötü düşünme boğazı şişmiştir, kış herkes hasta zaten ondan olmuştur.
Yine de doktora götür geçmezse tabii, üzme kendini
Grip falan mı olmuştun?Biliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktora
İnşallah bitanem çok korktum dünCanım geçici ve önemsiz birşeydir üzme hemen kendini
Hic hatırlamıyorum canim yaa yazin hasta olmadim galibaCanım işte dün birden çok fena oldum şimdi biraz daha iyiyim ama takipteyim. Teşekkür ederim tatlım
Grip falan mı olmuştun?
İnşallah bitanem çok korktum dün
Canım işte dün birden çok fena oldum şimdi biraz daha iyiyim ama takipteyim. Teşekkür ederim tatlım
Günaydın canimGünaydın herkese
Günaydın canimgünaydın kızlar
geçmiş olsun canım ihmal etme git doktoraBiliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktora
geçmiş olsun canım doktora götür için rahat etsin inşaallah önemli bir şey yokturDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?