Aslında menüsü fena değil. Öğlen yoğurdun yanına ceviz bademden birini seçip, grisini ve meyve veya peynir eklese sağlam olurmuş. Sabah ve akşamı yeterli gördüm ben.oo rakibeme bakar mısın aç bırakmış kendini
neyseki adımları az
İnşallah canım yağsınAz önce lapa lapa kar yağdı çok guzeldihaftasonu bol bol yagar inşalah ya
Adım olsun yaaa. Ben 6 gündür egzersiz olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum. Zorunlu olmasam onu da yapmıycam demek kiOlsun canim biliyorsun ki adimlarin cok etkisi yok ama sorumluluk olunca insan daha cok adim atiyor
Guzel bir yuzdeyle geleceksin zaten telafi edersin adimlari
Normalde 3 ay da 10 kg veriyodum benİnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumu
Cumaya kadar bekleyeceğim canim
4 ayda 10 kilo verilir aslında yeter ki istikrarı koruyalım
Anladım daha yukarlarda demek ki.Burası adananın en kuzeyi baya erzurum kadar yağıyor buraya
Her şey ateş pahası artık günlük fiatlar artıyor hala.fiyatlar kontrolden çıktı gibi ya çok moralim bozuluyorsaçma sapan şeylerin fiyatları tavan yaptı. hala inadımdan wasa almadım. indirimini bekliyorum. inat ettim
4 ay da 10 kg versem 62 olurum yaza öyle girersem harika olur. Ah birde spor yapabilsem işte
Ben de baktım şimdi 2 ayda 5,5 kilo vermişim. 10 günlük bir direnç de var bunun içinde. Demek ki verilir, ama spor diyet birlikte yoksa zor benim içinNormalde 3 ay da 10 kg veriyodum benbu sefer biraz agirdan tutucam sonra patlama oluyor
Ben iki iç hafta önce wasa aldım, ikili sıra büyük paket 20 tl diye hatırlıyorum. Yanlış mı gördüm acabaAnladım daha yukarlarda demek ki.
Her şey ateş pahası artık günlük fiatlar artıyor hala.
Wasa fiatları yüksekmi oluoyr.
Yeter ki iste 8 ayda nasıl 40 kg verdiysen bunda da verilir4 ay da 10 kg versem 62 olurum yaza öyle girersem harika olur. Ah birde spor yapabilsem işte
Büyük başarıYeter ki iste 8 ayda nasıl 40 kg verdiyse bunda da verilir
Tadı nasıl peki gevrekmiş demi .Ben iki iç hafta önce wasa aldım, ikili sıra büyük paket 20 tl diye hatırlıyorum. Yanlış mı gördüm acaba
Tatsız bişey ama ben alıştım. Mesela ton balıklı vs salata yaptığımda üstüne 2 wasa kırıklıyorum değişiklik oluyoTadı nasıl peki gevrekmiş demi .
Gördüm kalori değeri düşük mü bunda.Migrosta fiyatlar bu
Çeşni gibi olur hemde değişik bir tat olur.Tatsız bişey ama ben alıştım. Mesela ton balıklı vs salata yaptığımda üstüne 2 wasa kırıklıyorum değişiklik oluyo
Aynen abla birde pazartesi bildirim yapiyoruzKilo yazılımı cumadan cumaya oluyordu demi hanımlar
Bu kadar tatsız bişeyde yeterli sağlıklı kalori vardır benceGördüm kalori değeri düşük mü bunda.
Hiç alıp dnemedim..
Evet, sen bilirsin belki canım. Bizim oralarda kuru börülceden yeşil salata yaparlar, üstüne yağda kavrulmuş kuru yufkaekmek kırığı serperler. Onun gibi oluyoÇeşni gibi olur hemde değişik bir tat olur.
Şöyle yazıyor kalori olarakBu kadar tatsız bişeyde yeterli sağlıklı kalori vardır bence
Börülce salatası demi dediğin,kuru ekmek gibi hiç bilmem direk yeşillik katarım ona.Evet, sen bilirsin belki canım. Bizim oralarda kuru börülceden yeşil salata yaparlar, üstüne yağda kavrulmuş kuru yufkaekmek kırığı serperler. Onun gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?