Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bugunku menum
09:00- 1 kase sut icibe 3 yk yulaf ve 1 muz.
13:00- 2 ceviz, 10 badem, 1 bardak ayran
18:00- 1 kase salata, 2 tane el buyuklugunde tavuk eti, 1 kase nohut.

Su:3,5 lt
Spor: 6000 adim
Amine Busra Zipzip-
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
08.1 dilim tb ekmek peynir
9.30 kahve
12 pırasa yemeği
14.30 kahve
18.pırasa yemeği
2.5lt su
Zipzip- Cordelia Amine Busra
Pirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun

ay dur bak benim de başıma geldi aslında ama başıma mı geldi evham mıydı hatırlayamadım demin
geçen yaz bizim de oğlanın kulak arkasında beze oluşmuştu
bir de tam oradan 1 hafta önce sinek ısırmıştı zaten.
sonra ben yine bi endişelendim, sonra doktora sorduk, takipte kalın vs dedi. geçti orası
hatta uzun zamandır kontrol de etmiyorum bak şimdi hatırladım.
fesang etiketi unutmuşum

Bugunku menum
09:00- 1 kase sut icibe 3 yk yulaf ve 1 muz.
13:00- 2 ceviz, 10 badem, 1 bardak ayran
18:00- 1 kase salata, 2 tane el buyuklugunde tavuk eti, 1 kase nohut.

Su:3,5 lt
Spor: 6000 adim
Amine Busra Zipzip-

oo rakibeme bakar mısın aç bırakmış kendini
neyseki adımları az

Amine Busra dünkü adımlarini unutma canim
Aklimda kaptanim ekliyorum. Topik topik gezerken kafayi toplayamiyorum
Cordelia
5117
Üzgünüm tamamlayamiyorum. Ama yarismaya girmesem hic adim atmazdim biliyorum. Evden cikmak imkansiz bu soguklarda, evin icinde de cok zorlaniyorum çünkü gündüz bebek uyumadi 3 gündür

Eklentiler

• Screenshot_20220119-100710.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 21

bazen oluyor yaa
aslında çıkınca insan ferahlıyor ve vücuda bir enerji de geliyor da bebek için bir şey diyemiyorum tabi...
bugün bakalım ben de ne kadar yapacağım, çıkabilir miyim bilemiyorum ama illaki atarım 8 bini.

Olsun canim biliyorsun ki adimlarin cok etkisi yok ama sorumluluk olunca insan daha cok adim atiyor
Guzel bir yuzdeyle geleceksin zaten telafi edersin adimlari

Disarda yurumek psikolojik olarakta cok iyi geliyodu bana. Hayirlisiyla kışı gecirelimde. Bahardan sonra cocuklari alip alip çıkarim. Onlarla yavaş ta yurusem en az 3 bin garanti oluyo

İnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumu
Sağol cnm inşallah aynen benim ikizleri de öyle oldu cnm sen bir süre takip et cnm olmadi bir Dr götür cnm
Cumaya kadar bekleyeceğim canim
4 ay da 10 kg versem 62 olurum yaza öyle girersem harika olur. Ah birde spor yapabilsem işte
4 ayda 10 kilo verilir aslında yeter ki istikrarı koruyalım

İnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumu

anlar tabi anlamaz mı
benim annem de en ufak bir şeyde höykürerek ağlıyordu
ben teselli ediyordum annemi bir şey yok diye
sen yine de yanında ağlama sakın kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…