Normalde maydanoz yetmiyo banaMaydonoz küründe epey maydonoz gidiyor a101'de tanesi 1,75 hanımlar haberiniz olsun hemde büyüktü aldıklarım.
Kolay gelsin canımKoşturmaca canım sen nasılsın ? Kur'sta geldim şimdi ev işi yemek yardiyorum
Geçmiş olsun canımBugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
Hadi göster
Çalıştığım yerde o kadar adımım var. Eve gideyim gösteririm ben sana
Egzersiz benim işimBu sinsirella beni egzersizde geçiyor. Bir çare bulmalıyım ama okul olmayacak işte ..
Sen kimsin kendini tanıtYeni nick'le sizede selam vereyim nasılsınız kızlar tüp bebek macerammm nedeniyle pek yazamıyorum ama takipteyim hep
-9 muuuuCok az yağdı ama tutmadi bile
Burda gece -9 diyordu
Ben de çok yükseltmiyorum. Normal pijama üstüne polar pijama üstüne yorgan üstüne yatak örtüsü, sabaha kadar büzüştümDoğalgaz ısıtmadi gece evi ilk defa bu kadar soğuk oldu -9 düşünemiyor
O, o zaman 380 kaloriydiHocam kardio yap sende bugün tüyoları verdi nasılsa 380 kalori yakmış,kalma bunun altında sakın intikamın acı olsun
Bugün 2 tane aldım banada yetmiyor nerdeyse alma imkanın varsa al kaçırma.Normalde maydanoz yetmiyo bana
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım
Hadi göster
Egzersiz benim işim
Sen kimsin kendini tanıt
Kolay gelsin canım rahat ol herşey güzel olacak
-9 muuuu
Ben de çok yükseltmiyorum. Normal pijama üstüne polar pijama üstüne yorgan üstüne yatak örtüsü, sabaha kadar büzüştüm
O, o zaman 380 kaloriydiköprünün altından çok sular aktı heheeeeyt
Nasılsınız kimler ne durumda kilodaSelam canim
Ben eski takpiçilerden canım byrmsyda1 di adin adımı değiştirdim bir müdddetNormalde maydanoz yetmiyo bana
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım
Hadi göster
Egzersiz benim işim
Sen kimsin kendini tanıt
Kolay gelsin canım rahat ol herşey güzel olacak
-9 muuuu
Ben de çok yükseltmiyorum. Normal pijama üstüne polar pijama üstüne yorgan üstüne yatak örtüsü, sabaha kadar büzüştüm
O, o zaman 380 kaloriydiköprünün altından çok sular aktı heheeeeyt
Tamam tamam 2 öğün yiyeceğim sözayy geçmiş olsun valla grupça neredeyse %89.70 oranında herkes hasta
aç bırakma kendini kuzzzuuuuummm. 1 öğün de çok çok az.
ben de emzirirken 3 lerde uyuyordum çok üşeniyordum yemek yemeğe, bir de emziriyosun alkol yok, abur cubur yok ne güzel 56 ya düşmüştüm pat diye. tam tersi olmuştu ne güzel. herkese doğurdum ama genç kız gibiyim imajı verecekkene sütten kesilme ve hürraaaaa saçmalık deryası yemeklerle 64 ü gördüm. sonrasında tartılmadım bile bir ara düşün
bir de annem sağolsun herkesin anası süt gelsin diye kompostolara boğaz benimki hazır tatildesin şunu yapalım bu işi halledelim, yok banka, yok perde, yok tadilat derken aç kalıyordum anca 2 öğün beslenebiliyordum işe girene kadar.
aç açına çok emzirdim vallahi. komposto ve çok yemeyle sütün artmadığını çok güzel kanıtladı annem bana
İki liraya aldım perşembe pazarindanBugün 2 tane aldım banada yetmiyor nerdeyse alma imkanın varsa al kaçırma.
Epey kalori yaltın gerçi bugün .
Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmışBugün 2 tane aldım banada yetmiyor nerdeyse alma imkanın varsa al kaçırma.
Epey kalori yaltın gerçi bugün .
Merhaba canım, pokemon daha iyi olmuşNasılsınız kimler ne durumda kilodaben korkudan tartı almaktan da vazgeçtim aldım başımı gidiyorum resmen 100lere doğru
Ben eski takpiçilerden canım byrmsyda1 di adin adımı değiştirdim bir müdddet
Canim geçmiş olsun. Kırılan kol yaralanmadi inşallah. Pamuğun üzerine zeytinyağı dök.Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmışApar topar gittim. Hadi 1,5 ders kalmış kızı da aldım. Yolu yarıladık. Oğlan telefonunu götürmüş okula unutmuş. Hadi bi daha döndük. Geldik kolunu elletmiyo, pamuk koyup sarmışlar pamuk yapışmış naapcam bilmiyorum. Bu arada kız ım yarın karne almaya giderken ne giyecekmiş efendim onun derdinde Ben kalori yakmıyım da kimler yaksın
Teşekkür ederim canım.Aynen de kırılan kol yaralanmış. O kadar tembihledim , doktor 6 ay dikkat et dedi diye. Bi de şaşırıyo, benim kolum kırıldı sankiCanim geçmiş olsun. Kırılan kol yaralanmadi inşallah. Pamuğun üzerine zeytinyağı dök.
Tamam tamam 2 öğün yiyeceğim sözBende emzirdiğim dönemde, 6 aylık süreyi bitirdikten sonra ciddi kilo vermiştim. Bende su, et ve rezene çayı tüketiyordum bol bol. Karbonhidratı bir tek 3-4 kaşık bulgurdan alıyordum desem yeridir. Ama sütüm çocuğa fazla geliyordu, üstüne sağıp dolaba koyuyordum. Birazda bünyesel olduğunu düşünüyorum gerçi, çok şükür güzel geçti o dönem. Gece yeme bağımlılığım yapışıp kalmasaydı eyiydi de Çok umutluyum ama, üstesinden geliyorum sanırım.
İntikamim acı olsun yapıyim di miHocam kardio yap sende bugün tüyoları verdi nasılsa 380 kalori yakmış,kalma bunun altında sakın intikamın acı olsun
Kesinlikle en büyük hatamız, bozdum zaten deyip defteri kapatmak. Halbuki telafi diye birşey var. Hiç yememiş gibi diyete egzersize devam etmek gerek. Yapanlar hep bu şekilde formda kalıyo, hiç bişey yemiyolarmı sanki.yaparsın tabi ki
sadece arada bozduğunda of yapamıyorum tamam devam etmeyeceğim, deme.
ben en büyük yanlışı öyle yaptım
ay bozdum zaten, yok şu gün şu var, yok buluşma var zaten bozucam aman yiyim diye diye alıyor insan.
bozduğumuzda ipleri koparmadan devam edersek illaki veriyoruz.
Of of canı çok yanmıştır yavrunun.Teşekkür ederim canım.Aynen de kırılan kol yaralanmış. O kadar tembihledim , doktor 6 ay dikkat et dedi diye. Bi de şaşırıyo, benim kolum kırıldı sankiKoşarken duvara toslamış dirseğe doğru yüzülmüş kolu tamam zeytinyağ yaparım.
Of of canı çok yanmıştır yavrunun.Gece ağrı falan var mı yok mu takip et canım. Darbe zarar vermiş olabilir.
Bugün yarın biterse bulamazsın hocam ona göre kocamandı aldıklarım.İki liraya aldım perşembe pazarindanbittiğinde 101' den alayım.
Çok geçmişler olsun şimdi nasıl oldu kolu.Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmışApar topar gittim. Hadi 1,5 ders kalmış kızı da aldım. Yolu yarıladık. Oğlan telefonunu götürmüş okula unutmuş. Hadi bi daha döndük. Geldik kolunu elletmiyo, pamuk koyup sarmışlar pamuk yapışmış naapcam bilmiyorum. Bu arada kızım yarın karne almaya giderken ne giyecekmiş efendim onun derdinde Ben kalori yakmıyım da kimler yaksın
Bana heheyyttttt dedi hocamm intikamın acı olsunİntikamim acı olsun yapıyim di mi
Nasıl canı acımıştır şimdi.Teşekkür ederim canım.Aynen de kırılan kol yaralanmış. O kadar tembihledim , doktor 6 ay dikkat et dedi diye. Bi de şaşırıyo, benim kolum kırıldı sankiKoşarken duvara toslamış dirseğe doğru yüzülmüş kolu tamam zeytinyağ yaparım.
Şu an sesi çıkmıyo ama kolunu elletmiyoBugün yarın biterse bulamazsın hocam ona göre kocamandı aldıklarım.
Çok geçmişler olsun şimdi nasıl oldu kolu.
Bana heheyyttttt dedi hocamm intikamın acı olsun
Çocuk işte, acımasını istemiyorsan yaramazlık yapma dedimNasıl canı acımıştır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?