Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maydonoz küründe epey maydonoz gidiyor a101'de tanesi 1,75 hanımlar haberiniz olsun hemde büyüktü aldıklarım.
Normalde maydanoz yetmiyo bana
Koşturmaca canım sen nasılsın ? Kur'sta geldim şimdi ev işi yemek yardiyorum
Kolay gelsin canım
Bugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
Geçmiş olsun canım

Çalıştığım yerde o kadar adımım var. Eve gideyim gösteririm ben sana
Hadi göster
Bu sinsirella beni egzersizde geçiyor. Bir çare bulmalıyım ama okul olmayacak işte ..
Egzersiz benim işim
Yeni nick'le sizede selam vereyim nasılsınız kızlar tüp bebek macerammm nedeniyle pek yazamıyorum ama takipteyim hep
Sen kimsin kendini tanıt
Kolay gelsin canım rahat ol herşey güzel olacak
Cok az yağdı ama tutmadi bile
Burda gece -9 diyordu
-9 muuuu
Doğalgaz ısıtmadi gece evi ilk defa bu kadar soğuk oldu -9 düşünemiyor
Ben de çok yükseltmiyorum. Normal pijama üstüne polar pijama üstüne yorgan üstüne yatak örtüsü, sabaha kadar büzüştüm
Hocam kardio yap sende bugün tüyoları verdi nasılsa 380 kalori yakmış,kalma bunun altında sakın intikamın acı olsun
O, o zaman 380 kaloriydi köprünün altından çok sular aktı heheeeeyt

Bugün 2 tane aldım banada yetmiyor nerdeyse alma imkanın varsa al kaçırma.
Epey kalori yaltın gerçi bugün .

Nasılsınız kimler ne durumda kiloda ben korkudan tartı almaktan da vazgeçtim aldım başımı gidiyorum resmen 100lere doğru
Ben eski takpiçilerden canım byrmsyda1 di adin adımı değiştirdim bir müdddet

Tamam tamam 2 öğün yiyeceğim söz Bende emzirdiğim dönemde, 6 aylık süreyi bitirdikten sonra ciddi kilo vermiştim. Bende su, et ve rezene çayı tüketiyordum bol bol. Karbonhidratı bir tek 3-4 kaşık bulgurdan alıyordum desem yeridir. Ama sütüm çocuğa fazla geliyordu, üstüne sağıp dolaba koyuyordum. Birazda bünyesel olduğunu düşünüyorum gerçi, çok şükür güzel geçti o dönem. Gece yeme bağımlılığım yapışıp kalmasaydı eyiydi de Çok umutluyum ama, üstesinden geliyorum sanırım.

Bugün 2 tane aldım banada yetmiyor nerdeyse alma imkanın varsa al kaçırma.
Epey kalori yaltın gerçi bugün .
Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmışApar topar gittim. Hadi 1,5 ders kalmış kızı da aldım. Yolu yarıladık. Oğlan telefonunu götürmüş okula unutmuş. Hadi bi daha döndük. Geldik kolunu elletmiyo, pamuk koyup sarmışlar pamuk yapışmış naapcam bilmiyorum. Bu arada kızım yarın karne almaya giderken ne giyecekmiş efendim onun derdindeBen kalori yakmıyım da kimler yaksın

Son düzenleme:
Merhaba canım, pokemon daha iyi olmuş

Canim geçmiş olsun. Kırılan kol yaralanmadi inşallah. Pamuğun üzerine zeytinyağı dök.

Canim geçmiş olsun. Kırılan kol yaralanmadi inşallah. Pamuğun üzerine zeytinyağı dök.
Teşekkür ederim canım.Aynen de kırılan kol yaralanmış. O kadar tembihledim , doktor 6 ay dikkat et dedi diye. Bi de şaşırıyo, benim kolum kırıldı sankiKoşarken duvara toslamış dirseğe doğru yüzülmüş kolutamam zeytinyağ yaparım.

yaparsın tabi ki
sadece arada bozduğunda of yapamıyorum tamam devam etmeyeceğim, deme.
ben en büyük yanlışı öyle yaptım
ay bozdum zaten, yok şu gün şu var, yok buluşma var zaten bozucam aman yiyim diye diye alıyor insan.
bozduğumuzda ipleri koparmadan devam edersek illaki veriyoruz.

Kesinlikle en büyük hatamız, bozdum zaten deyip defteri kapatmak. Halbuki telafi diye birşey var. Hiç yememiş gibi diyete egzersize devam etmek gerek. Yapanlar hep bu şekilde formda kalıyo, hiç bişey yemiyolarmı sanki.

Of of canı çok yanmıştır yavrunun. Gece ağrı falan var mı yok mu takip et canım. Darbe zarar vermiş olabilir.

İki liraya aldım perşembe pazarindanbittiğinde 101' den alayım.
Bugün yarın biterse bulamazsın hocam ona göre kocamandı aldıklarım.
Çok geçmişler olsun şimdi nasıl oldu kolu.
İntikamim acı olsun yapıyim di mi
Bana heheyyttttt dedi hocamm intikamın acı olsun

Nasıl canı acımıştır şimdi.

Bugün yarın biterse bulamazsın hocam ona göre kocamandı aldıklarım.

Çok geçmişler olsun şimdi nasıl oldu kolu.

Bana heheyyttttt dedi hocamm intikamın acı olsun
Şu an sesi çıkmıyo ama kolunu elletmiyoBence iyi gibi, teşekkür ederim.

Gazlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…