Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sali günü benim
1 adet haşlanmış yumurta
3 dilim tb ekmeği
1rer adet domates salatalık
6,8 adet ys3il zeytin

Akşam
6, 7 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
1 kase cacık
3 dilim 3kmek
Bol bol su

Afiyet olsun canim
Valla canim en kisa zamanda tartini al
Kilo vermen hem sagligin icin hemde tup bebek tedavisinde faydali olacaktir
Cook gecmis olsun abla
Kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim

oyy geçmişler olsun

İyi olmaniza sevindim tatlım.
Herkes iyileşsin de yolumuza bakalım.

Afiyet olsun canim

Valla canim en kisa zamanda tartini al
Kilo vermen hem sagligin icin hemde tup bebek tedavisinde faydali olacaktir

Cook gecmis olsun abla

Kolay gelsin canim

Afiyet olsun canim
Şaka bir tarafa havalardn çıkamıyorum da dışarı full evdeyim ve bunalım yaşamaya az kaldı gibi içimde aslında yemem yok ama dengesizlik olunca yesende yemesende fark etmiyor çok

Aynen bunu esas karaciğer detoxu olarak veriyorlar yapsın kayinvalden ama tansiyonu düşürüyor dikkat etsin

Şaka bir tarafa havalardn çıkamıyorum da dışarı full evdeyim ve bunalım yaşamaya az kaldı gibi içimde aslında yemem yok ama dengesizlik olunca yesende yemesende fark etmiyor çok
Tatlım hiç önemli değil. Geçmiş geçmiştir önemli olan şu an ne istediğin. Sabah kahvaltini bir güzel yap. Ondan sonra kaçta yemen gerektiğini vücudun sana söyleyecektir. Sabah doğru şeyleri yersen dört beş saat acikmazsin. Daha erken acikirsan bir ara öğün yap. Bir meyve veya süt ya da ceviz, hurma, çiğ kuruyemiş abartmadan ye.
Sonra sebze veya et türevi bir şey ayarla. Salatan mutlaka olsun. Bir hafta denemeden sonra rayına oturur. Ne yememen gerektiğini beynine kabul ettir bu arada. Patates kızartması, kek, börek , kısaca gün tarzı şeylerden uzak dur. Azıcık ucundan yiyeyim dersen kendini tanıyorsan ipin ucunu kaçırmayacaksan ye ama öbür türlü asla yeme...hep başa döner zaman kaybedersin. Hadi başlayalım neyi bekleyeceğiz ki

Ne güzel yazmışsın abla valla Allah razı olsun bende kendime çok kızıyorum bu konuda ama dirayetim yok onu nasıl yapıcam bilmiyorum bazen dikkat ediyorum bazende haddi hesabı olmadan hani derler yaa homili gırtlak diye işte heee tamam ondan olmaya başladım sanırım ama değişik duygular tetikllyor bunuda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…