Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadar saat aç kalıp akşamlarıda yenir tabi yemek.
Bence kilo alımı kahvaltıya bağlı değildir yıllarce bende hep zayıftım hwr sabah düzenli kahvaltımı yapıyordum.

O kadar saat aç kalıp akşamlarıda yenir tabi yemek.
Bence kilo alımı kahvaltıya bağlı değildir yıllarce bende hep zayıftım hwr sabah düzenli kahvaltımı yapıyordum.
Ah ah keşke akşamları yemek açlıktan olsa, doyunca kalkarsın. Benimki bağımlılık. Çocuk doğduktan sonra şöyle oldu düzenim; Sabah işe koştur, gel evde koştur, çocuğu emzir/yedir/vakit geçir/uyut, evde ev işleri.. Akşam bayılıp kalıyordum. Sonra gece 3 gibi uyanıyordum mesela, herkes uyuyor, iş yok, iş bekleyen yok. Açıyordum haberleri telefondan, alıyordum önüme kek, pasta ne varsa artık.. Kendime ayırdığım tek zaman oymuş gibi geliyordu. Şimdi şimdi aşmaya çalışıyorum bu durumu.

Gece yemeleri kötü bunu bir şekilde önlemek lazım,en çok kiloda oradan geliyor,ye yat uyu hareket yok birde.

Çok teşekkür ederim canım hava çok soğuk ve kar yağışlı.ayaklarim hiç ısınmıyor.kesin o yüzden ağrım var.
Çok geçmişler olsun ne oluyor böyle sana dinlen biraz istersen
Bazı şeyleri zorlama huyum var abla zararlı çıkabiliyorum bazen.araba karın altında inip temizlemem lazımdı kızım dershaneye gidecek ama inemedim biraz daha dinleneyim inip temizlerim

Bugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte

ayy geçmiş olsun valla grupça neredeyse %89.70 oranında herkes hasta

aç bırakma kendini kuzzzuuuuummm. 1 öğün de çok çok az.
ben de emzirirken 3 lerde uyuyordum çok üşeniyordum yemek yemeğe, bir de emziriyosun alkol yok, abur cubur yok ne güzel 56 ya düşmüştüm pat diye. tam tersi olmuştu ne güzel. herkese doğurdum ama genç kız gibiyim imajı verecekkene sütten kesilme ve hürraaaaa saçmalık deryası yemeklerle 64 ü gördüm. sonrasında tartılmadım bile bir ara düşün
bir de annem sağolsun herkesin anası süt gelsin diye kompostolara boğaz benimki hazır tatildesin şunu yapalım bu işi halledelim, yok banka, yok perde, yok tadilat derken aç kalıyordum anca 2 öğün beslenebiliyordum işe girene kadar.
aç açına çok emzirdim vallahi. komposto ve çok yemeyle sütün artmadığını çok güzel kanıtladı annem bana

Bende öyleyim deli cesareti diyorum kendme yapmamam lazım gidip gene yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…