- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
O kadar saat aç kalıp akşamlarıda yenir tabi yemek.Bende üniversitede sabah kahve işine bir alıştım.. Memurluğa ilk başladığım zamanlar kahvaltı yapmaya başlamıştım, bütün ömrümü 55 kilo geçirip o dönemde bir kaç ay içinde 65 kiloya çıkmıştımAnladım ki bana yaramıyor. Birde otofaji üstüne baya kafa yorduğum zamanlar oldu. İF yapanların ana fikri; 12 saatin üstünde kalori almadan geçen sürede yeni ve daha sağlıklı hücrelerin, vücudun hasarlı hücrelerini temizlediğini bildiğim için keyif veriyor sabah aç kalmak. Ben akşamları dayanamıyorum açlığa.
Çok geçmişler olsun ne oluyor böyle sana dinlen biraz istersenBugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
İyiyim kuzum sende daha iyi olmuşsun çok sevindim
Gelsin düellolar
Çalıştığım yerde o kadar adımım var. Eve gideyim gösteririm ben sana
Ah ah keşke akşamları yemek açlıktan olsa, doyunca kalkarsın. Benimki bağımlılık. Çocuk doğduktan sonra şöyle oldu düzenim; Sabah işe koştur, gel evde koştur, çocuğu emzir/yedir/vakit geçir/uyut, evde ev işleri.. Akşam bayılıp kalıyordum. Sonra gece 3 gibi uyanıyordum mesela, herkes uyuyor, iş yok, iş bekleyen yok. Açıyordum haberleri telefondan, alıyordum önüme kek, pasta ne varsa artık.. Kendime ayırdığım tek zaman oymuş gibi geliyordu. Şimdi şimdi aşmaya çalışıyorum bu durumu.O kadar saat aç kalıp akşamlarıda yenir tabi yemek.
Bence kilo alımı kahvaltıya bağlı değildir yıllarce bende hep zayıftım hwr sabah düzenli kahvaltımı yapıyordum.
Gece yemeleri kötü bunu bir şekilde önlemek lazım,en çok kiloda oradan geliyor,ye yat uyu hareket yok birde.Ah ah keşke akşamları yemek açlıktan olsa, doyunca kalkarsın. Benimki bağımlılık. Çocuk doğduktan sonra şöyle oldu düzenim; Sabah işe koştur, gel evde koştur, çocuğu emzir/yedir/vakit geçir/uyut, evde ev işleri.. Akşam bayılıp kalıyordum. Sonra gece 3 gibi uyanıyordum mesela, herkes uyuyor, iş yok, iş bekleyen yok. Açıyordum haberleri telefondan, alıyordum önüme kek, pasta ne varsa artık.. Kendime ayırdığım tek zaman oymuş gibi geliyordu. Şimdi şimdi aşmaya çalışıyorum bu durumu.
Bu sinsirella beni egzersizde geçiyor. Bir çare bulmalıyım ama okul olmayacak işte ..Gelsin düellolar
Sabitlikten kurtuldum canım ama çok az. Bugün ne yaparsam o artık ..Evet bakalım sabaha ne olacak zayifladin mi biraz bi türlü eksi göremedim direnç gösteriyor diyordun
Selam canimYeni nick'le sizede selam vereyim nasılsınız kızlar tüp bebek macerammm nedeniyle pek yazamıyorum ama takipteyim hep
Çok teşekkür ederim canım hava çok soğuk ve kar yağışlı.ayaklarim hiç ısınmıyor.kesin o yüzden ağrım var.çok geçmiş olsun canım purinol granül taş/ kum dökmede iyi diye biliyorum
bir de brokolinin iyi geldiğini biliyorum
tabi ki illaki doktor takibindesindir o gerekeni söylemiştir ama yine de söyleyeyim dedim belki bir faydası olur
Bazı şeyleri zorlama huyum var abla zararlı çıkabiliyorum bazen.araba karın altında inip temizlemem lazımdı kızım dershaneye gidecek ama inemedim biraz daha dinleneyim inip temizlerimÇok geçmişler olsun ne oluyor böyle sana dinlen biraz istersen
Bugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
Bende üniversitede sabah kahve işine bir alıştım.. Memurluğa ilk başladığım zamanlar kahvaltı yapmaya başlamıştım, bütün ömrümü 55 kilo geçirip o dönemde bir kaç ay içinde 65 kiloya çıkmıştımAnladım ki bana yaramıyor. Birde otofaji üstüne baya kafa yorduğum zamanlar oldu. İF yapanların ana fikri; 12 saatin üstünde kalori almadan geçen sürede yeni ve daha sağlıklı hücrelerin, vücudun hasarlı hücrelerini temizlediğini bildiğim için keyif veriyor sabah aç kalmak. Ben akşamları dayanamıyorum açlığa.
Ah ah keşke akşamları yemek açlıktan olsa, doyunca kalkarsın. Benimki bağımlılık. Çocuk doğduktan sonra şöyle oldu düzenim; Sabah işe koştur, gel evde koştur, çocuğu emzir/yedir/vakit geçir/uyut, evde ev işleri.. Akşam bayılıp kalıyordum. Sonra gece 3 gibi uyanıyordum mesela, herkes uyuyor, iş yok, iş bekleyen yok. Açıyordum haberleri telefondan, alıyordum önüme kek, pasta ne varsa artık.. Kendime ayırdığım tek zaman oymuş gibi geliyordu. Şimdi şimdi aşmaya çalışıyorum bu durumu.
Bende öyleyim deli cesareti diyorum kendme yapmamam lazım gidip gene yapıyorum.Çok teşekkür ederim canım hava çok soğuk ve kar yağışlı.ayaklarim hiç ısınmıyor.kesin o yüzden ağrım var.
Bazı şeyleri zorlama huyum var abla zararlı çıkabiliyorum bazen.araba karın altında inip temizlemem lazımdı kızım dershaneye gidecek ama inemedim biraz daha dinleneyim inip temizlerim
Aaaaa yağma dimi soğuk burada var eksi 5 gördük ilk defa geceNe yapayim canim oyle takiliyorum
Ama kar yok ki burda buz gibi soguk var
Cok az yağdı ama tutmadi bileAaaaa yağma dimi soğuk burada var eksi 5 gördük ilk defa gece
Doğalgaz ısıtmadi gece evi ilk defa bu kadar soğuk oldu -9 düşünemiyorCok az yağdı ama tutmadi bile
Burda gece -9 diyordu
Hocam kardio yap sende bugün tüyoları verdi nasılsa 380 kalori yakmış,kalma bunun altında sakın intikamın acı olsunBu sinsirella beni egzersizde geçiyor. Bir çare bulmalıyım ama okul olmayacak işte ..
Kanimizda var ablaBende öyleyim deli cesareti diyorum kendme yapmamam lazım gidip gene yapıyorum.
Aynen ilerde çıkıyor sıkıntısı ağrıları flan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?