- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Bende tek öğün yapmayı düşündüm çünkü hiç iştahım yok bugün ama akşam eve gidince gözümün çok döneceğinden korktuğum için;ben bugün öğle yemeğimi yedim yaa, dayanamadım.
sanırım bugün akşam sadece pırasa yiyeceğim zeytinyağlı ama 3 öğün olacak...
Çok teşekkür ediyorumGüle güle kullan canim
Çpk güzel güle güle kullanın
Tek öğün az değilmi kahvaltı yokmu hiç.Bende tek öğün yapmayı düşündüm çünkü hiç iştahım yok bugün ama akşam eve gidince gözümün çok döneceğinden korktuğum için;
İlk öğün 13.45
1 tabak kapuska,
2 yk süzme yoğurt yedim.
Koşturmaca canım sen nasılsın ? Kur'sta geldim şimdi ev işi yemek yardiyorum
Kolay gelsin canimKoşturmaca canım sen nasılsın ? Kur'sta geldim şimdi ev işi yemek yardiyorum
2 öğün yiyorum zaten, bazen öğleni geçirdiğimde tek öğün yapabiliyorum. Ama onu da dolu dolu yapıyorum, almam gereken kaloriyi tamamlıyorum. Sabah kahvaltı alışkanlığım hiç olamadı..Çpk güzel güle güle kullanın
Tek öğün az değilmi kahvaltı yokmu hiç.
benim de bu gün 10. gün.Ben ilk geçen p tesi ateşlendim. Oradan sayıyorum. 11. Gun ben bugün oldukça iyiyim. Riske atmamak için dinleniyorum.
Bir gün önceyi telafi etmek içindi, aslında artısı yoktu, dün sayesinde eksim var.Neden hic bir şey yemedin?
sağolasın canım inşallahIyi olmana cok sevindim canim dahada iyi olacaksınız insallah
Gelmedi tekrar canim
Güle güle kullan canim
Sabah kahvaltısı günün en önemli olayıdır,en azından peynir yersiniz kalsiyum olaraktan.2 öğün yiyorum zaten, bazen öğleni geçirdiğimde tek öğün yapabiliyorum. Ama onu da dolu dolu yapıyorum, almam gereken kaloriyi tamamlıyorum. Sabah kahvaltı alışkanlığım hiç olamadı..
Sen neler yapıyorsun canım Ankara'da olmak vardı şimdiKolay gelsin canim
Ne yapayim canim oyle takiliyorumSen neler yapıyorsun canım Ankara'da olmak vardı şimdi
Selam canim sifa olur inşallahHerkese selamlar bugün yine kar tatili almıştıkannemlerdeyim bugün hacamat yapıyorlardı bir cesaret bende 5 kupa yaptırdım umarım şifa olur
Bugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
Yaaa gecmis olsun canimBugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
Bende üniversitede sabah kahve işine bir alıştım.. Memurluğa ilk başladığım zamanlar kahvaltı yapmaya başlamıştım, bütün ömrümü 55 kilo geçirip o dönemde bir kaç ay içinde 65 kiloya çıkmıştımSabah kahvaltısı günün en önemli olayıdır,en azından peynir yersiniz kalsiyum olaraktan.
Tek öğünde iyi dayanıyorsunuz demek ki,ben olsam yapamam o kahvaltı mutlaka vardır bizde.
Sağol canımYaaa gecmis olsun canim
çok geçmiş olsun canım purinol granül taş/ kum dökmede iyi diye biliyorumBugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?