Evde olduğunda dayanamayıp yiyorsan almamak lazım. Bizim evde eşim cips, kola, çeşit çeşit bisküvi bulundurur. Herkes gibi bir abur cubur çekmecesi var. Ben elimi sürmem bilir gider kendi alır yer.haklısın. yok ben bir ara iyiydim zaten. düzen bozulunca hemen 1 günde düzelmiyor. ama evdeki çikolata da bitti. yarın güzel olacak Allahın izniyle
Son pişmanlik neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yaaarrr
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun bebeğim.
ne oldu canım?
Afiyet olsun canim
Moralini bozan neyse duzelir insallah canim
Afiyet olsun canım. Moralinin düzelmesi için dua edeceğim her şey yoluna girsin.
Hayr olsun inşallah
ben de 1 aydır 82 lere inemedim bir türlü ondan bıktımPazartesi korkusu olunca ağzıma sağlıklı karbonhidrat bile almadım canım. Normalde ceviz , fındık, yer fıstığı yerdim.
İnşallah zamanla sende de yerleşir. Sabit gelmekten bıktım kuzum.
Cnm inşallah bir orta yolu bulursunuzsağolun kızlar ay çok uzun gerçekten ama özeti annemin çocuğa bakarken zorlanması.
neyse düzelir inşallah diyorum.
inşallah canım. büyükler bazen sıkılıyorlar. kafa kaldırmıyor belli yaştan sonra. bunalmıştır belki, düzelir.sağolun kızlar ay çok uzun gerçekten ama özeti annemin çocuğa bakarken zorlanması.
Inersin ama önce şu çikolata abur cubur işini beyninden sil isterse önüne kutu kutu yığsınlar donup bakma beyninde bitir haftada 1 gün mesela cuma 1 tane yeme hakkı yapben de 1 aydır 82 lere inemedim bir türlü ondan bıktımüstüne bir de yukarıya tırmandım
başladığımda öyleydi zaten canım. cuma yiyordum. ama iki haftadır şaştı. yatılı misafir vardı. son günlerde düzenim bozuldu. üstüne dolunay etkiledi. alt üst oldum. ama şimdi daha iyi hissediyorum çok şükürInersin ama önce şu çikolata abur cubur işini beyninden sil isterse önüne kutu kutu yığsınlar donup bakma beyninde bitir haftada 1 gün mesela cuma 1 tane yeme hakkı yap
Düzelir inşallah. Kendi adıma söylüyorum ben de zorlanirdim sanırım. Torun sevgisini yaşamayı çok istiyorum ama bütün gün bakmak bana ağır gelirdi şimdiki çocuklar ile senin çocukluğun aynı değil. Her şey çok değişti. Bir orta yol bulunur kuzum. Çok üzme kendini.sağolun kızlar ay çok uzun gerçekten ama özeti annemin çocuğa bakarken zorlanması.
Sabırla kıracağız bu döngüyü.ben de 1 aydır 82 lere inemedim bir türlü ondan bıktımüstüne bir de yukarıya tırmandım
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Yap canim benim yerime de yeBeth18 haftaya mutlaka yapacağım. Portakalli limonlu kek. Annemlere götürürüm. Çayla yeriz inşallah.
4.5 olani anladim da 6 aylik olan nasil 12 de kalkar anlamis degilim bizimkiler 6da uyanirdi o zamanlar4.5 yaşında büyüğü küçüğü 6 aylık cnm geç yatıp geç kalkıyorlar
Sakinlestiriciyi neden kullaniyorsun canim.Doymuyom bacım ben
Tıka basa yesem yarim saat 1 saat sonra acıkıyorum. Sakinleştirici kullandığımdan sanırım, aciktiriyor :)
Vallahi iyi yontem aferin. 2 saat yatiyo musun anlamadim onu sindirilsin diye hareket edilir benim bildigimNasıl olsa çok acıkıyorum, bari az yiyeyim seklinde felsefe olusturdum kendimeBeth18
Bi de cok yersem, kendimi kaptirip biraz fazla kacirsam nefes alacak yerim kalmıyor, rahatsizlaniyorum, kıpırdayamıyorum, 2 saat yatiyorum yemek sindirilsin diye.
Düzelir inşallah. Kendi adıma söylüyorum ben de zorlanirdim sanırım. Torun sevgisini yaşamayı çok istiyorum ama bütün gün bakmak bana ağır gelirdi şimdiki çocuklar ile senin çocukluğun aynı değil. Her şey çok değişti. Bir orta yol bulunur kuzum. Çok üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?