- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cok yiyince kipirdayamiyorum, fena oluyorYap canim benim yerime de ye
4.5 olani anladim da 6 aylik olan nasil 12 de kalkar anlamis degilim bizimkiler 6da uyanirdi o zamanlar
Sakinlestiriciyi neden kullaniyorsun canim.
Vallahi iyi yontem aferin. 2 saat yatiyo musun anlamadim onu sindirilsin diye hareket edilir benim bildigim
Cnm bebeği emziriyorum. Bebek durmaz o saate kadar hele emzirme altını değiştirme uyku pozisyonunu değiştirme o bebek ne cıngar çıkartır tüm apartmanaYap canim benim yerime de ye
4.5 olani anladim da 6 aylik olan nasil 12 de kalkar anlamis degilim bizimkiler 6da uyanirdi o zamanlar
Sakinlestiriciyi neden kullaniyorsun canim.
Vallahi iyi yontem aferin. 2 saat yatiyo musun anlamadim onu sindirilsin diye hareket edilir benim bildigim
Şuan onlari almaya bütçe ayiramamdemir, çinko keratin
benim yaptığım saç maskesini yap. garantili bak. 1 yumurta sarısı, zeytinyağı, bepanten-bemiks-evigen ampüller. 1 saat saçında tut yıka.
tamam ampülleri alma sorun değil. yumurta sarısı ve zeytinyağı sür. zeytinyağ kullanmıyorsan bilemem. ama evde varsa biraz koyabilirsin.Şuan onlari almaya bütçe ayiramam
O var. Sadece yumurtanin sarisi mi olcak ne kadar bekleticemtamam ampülleri alma sorun değil. yumurta sarısı ve zeytinyağı sür. zeytinyağ kullanmıyorsan bilemem. ama evde varsa biraz koyabilirsin.
Şampuan da eyup sabri tuncer zeytinyagli sabununu aldim. Helallesten daha ucuz ve daha iyi geldi dökülme bayağı azaldi. Ama tabi olan oldu geç kaldim iyice açıldı önümtamam ampülleri alma sorun değil. yumurta sarısı ve zeytinyağı sür. zeytinyağ kullanmıyorsan bilemem. ama evde varsa biraz koyabilirsin.
Allah kolaylık versinBugun cok kötü geçti
Hem beslenme hem spor....
Cok yorgunumortada yaptığım hic bişey yok sirf cocuklarin pesindeydim. Hâla uyumadi bebek uyuttum geri uyandi 10dk olmadan.
Eşim gündüz mesai gitti akşam ek işe gitti. Yarin yine ek işe gidecekmiş
Bu zor zamanlarda para cok iyi geliyor. Ama böyle hepimiz perişanız
evet yumurtanın sarısı ve saçına yetecek kadar zeytinyağı. çırpıp süreceksin saçına. 1 saat çok iyi oluyor. ben haftada 1 yaptım.O var. Sadece yumurtanin sarisi mi olcak ne kadar bekleticem
iyi geldiyse onu kullan canım. bazen kullandığım şampuan da saç döküyor. ben herbal in bambusunu kullanıyordum. bir ara başka çeşidini aldım. öyle bir saç döktü ki anlatamam. şampuandan olduğunu düşünmedim ilk önce. demir eksikliğim başladı yeniden zannettim. meğer şampuandanmış. üstelik aynı marka ama diğer çeşidi saçımı acayip döktü.Şampuan da eyup sabri tuncer zeytinyagli sabununu aldim. Helallesten daha ucuz ve daha iyi geldi dökülme bayağı azaldi. Ama tabi olan oldu geç kaldim iyice açıldı önüm
Anladim gecmis olsun. Psikiyatrist mi verdi? Ne sikayetleri icin gittin?Cok yiyince kipirdayamiyorum, fena oluyorBeth18 ay elim etikete gitti alışkanlık olmus
Sakinleştirici, kaygı bozuklugu icin.
Evet canim o saate durmazCnm bebeği emziriyorum. Bebek durmaz o saate kadar hele emzirme altını değiştirme uyku pozisyonunu değiştirme o bebek ne cıngar çıkartır tüm apartmana
Benimde saclarim dokuluyor acayip hem de. Degerlerime baktiricam. Esin ne ek isine gidiyor canim?Bugun cok kötü geçti
Hem beslenme hem spor....
Cok yorgunumortada yaptığım hic bişey yok sirf cocuklarin pesindeydim. Hâla uyumadi bebek uyuttum geri uyandi 10dk olmadan.
Eşim gündüz mesai gitti akşam ek işe gitti. Yarin yine ek işe gidecekmiş
Bu zor zamanlarda para cok iyi geliyor. Ama böyle hepimiz perişanız
cips mi yediEsim yine onumde bir seyler yedi hem de tabak tabak
Sadece ucundan aldim
Midem, gozlerim, nefsim aglamayin annem
Yarin size kahvaltida ben neler yedirecegim neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?