Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22 Ocak
8.00 Sade kahve
11.30 Avakado ezmesi, marul göbeği, haş. bir buçuk yumurta, peynir , iki zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir parça et ızgara , Bir kepçe yeşil mercimek yemeği , üç kaşık yoğurt
Muhtelif bitki çayları
Yatmadan baharatlı yoğurt kürü
İki litreye yakın su
Zipzip- @ cordelia ugurbocuuu

afiyet olsun kuzu. ben hala adımları tamamlayacağım

bugün canımı çok sıkan gelişmeler oldu kızlar yaa
valllahi illallah ettim neyse zaten sabah 7 de kalktım çocuk yüzünden
menüm
09.00 yarım dilim tbe ekmeği tam buğday ekmeği yani sucuklu yumurta peynir domates şekersiz çay sonrasında
15.00 apitera ballar var ya propolis mi ne bir kapsül ondan; herhalde 1 çay kaşığı kadardır; 1 bardak da form çayı
17.00 6 kanat 3-4 yk zeytinyağlı pırasa 2 dilim ekmek yedim akşam ve cacık
birazdan yürüyüşe çıkıcam biraz moralim düzelsin son halini o zaman atacağım şu an 7.700 deyim
Cordelia Zipzip- Elhan

Elhan menün çok güzel maşallah ben de karboyu böyle minimuma indirsem
Pazartesi korkusu olunca ağzıma sağlıklı karbonhidrat bile almadım canım. Normalde ceviz , fındık, yer fıstığı yerdim.
İnşallah zamanla sende de yerleşir. Sabit gelmekten bıktım kuzum.

ne oldu canım?

Afiyet olsun canim
Moralini bozan neyse duzelir insallah canim

Doymuyom bacım ben
Tıka basa yesem yarim saat 1 saat sonra acıkıyorum. Sakinleştirici kullandığımdan sanırım, aciktiriyor :)

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canım. Moralinin düzelmesi için dua edeceğim her şey yoluna girsin.

Pazartesi korkusu olunca ağzıma sağlıklı karbonhidrat bile almadım canım. Normalde ceviz , fındık, yer fıstığı yerdim.
İnşallah zamanla sende de yerleşir. Sabit gelmekten bıktım kuzum.
haklısın. yok ben bir ara iyiydim zaten. düzen bozulunca hemen 1 günde düzelmiyor. ama evdeki çikolata da bitti. yarın güzel olacak Allahın izniyle

Hayr olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…