Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben sadece eşimi degil babamla kardesimide cok merak ettim. Onlarıda eve varana kadar aradim boyle zamanlarda cok panik oluyorum. Keşke elimde olsa
Endişe insani bir duygudur canım. Bu konuda elbette ki haklisin. Biraz sakin kalman için konuştum seninle. En yakınların onlar. Hastalık derecesi kendine çok zarar veriyorsa bu kötü işte.

Kızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Evde pratik yapabilecegin neler var. Tavuklu salata, yesil mercimekli salata, kahvalti gibi de yapabilirsin hic yemeklik yoksa. Saatte geç olmuş

Endişe insani bir duygudur canım. Bu konuda elbette ki haklisin. Biraz sakin kalman için konuştum seninle. En yakınların onlar. Hastalık derecesi kendine çok zarar veriyorsa bu kötü işte.
Ben duygularimi çok uçta yaşiyorum bu da bana cok zarar veriyor. O yuzden psikologa basladim ama henuz bir yol katedemedik

Kızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
İki yumurta kır biraz peynir zeytin. Ben böyle durumlarda kahvaltı yapmayı severim.

Yemek soyle canim
Ac kalma bence
Evde yiyebileceğin birsey var mi
omlet ,haslanmis yumurtada yiyebilirisn ya da
4 hamsi mi bildiğimiz hamsi mi
4 mus abla :)

Koca memeliler bayram etti bugün hamamda. Ben çıkarmadım üzerimi. Mayomla arzı endam eyledim.
Ben nasilsam sen de öyle olursun korkma.
Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim

Afiyet olsun canım Menün harika olmuş. Hamsinin yanında salata yok muydu Acikmazsin inşallah.

balığı yazmasam bile olurdu o kadar az yedim hamsiler çok ufaktı tattım sadece, salatayı yemedim sebze yemekten içim bi tuhaf olmuştu sadece ağız tadım değişsin diye yedim.
ay bilmiyorum pazartesi artısı canımı çok sıktı çok

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
2 yumruta omlet içine bir YK tulum peyniri
2 parça beyaz peynir
1 havuç
İki kupa rezene çayı

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğle yemeği 15.00
3 YK kıymalı Karnabahar
Tahin sufle içinde 3 YK tahin 3 YK pekmez 1 YK tam buğday unu ve 1 yumurta beyazı var

Akşam yemeği
1 büyük kase salata içine 3 ince dilim peynir
5 çiğ köfte
1 küçük kase arpa şehriye çorbası

Bugün açlık hissim çok fazla şuan karanfilli su içiyorum fıstık yiyesim var mısır patlatasim var

Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip- Elhan Cordelia

Eklentiler

• IMG_20220125_212326.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…