4 hamsi mi bildiğimiz hamsi miYaa az yemissin aksamda canim
4 tane hamsi yenir mi
Bence biraz daha yiyebilirdin
3807Sen kaç adımdasın tatlı hamam böceği
Ben sadece eşimi degil babamla kardesimide cok merak ettim. Onlarıda eve varana kadar aradimSana dün üzülme dediydim di mi
Endişe insani bir duygudur canım. Bu konuda elbette ki haklisin. Biraz sakin kalman için konuştum seninle. En yakınların onlar. Hastalık derecesi kendine çok zarar veriyorsa bu kötü işte.Ben sadece eşimi degil babamla kardesimide cok merak ettim. Onlarıda eve varana kadar aradimboyle zamanlarda cok panik oluyorum. Keşke elimde olsa
Evde pratik yapabilecegin neler var. Tavuklu salata, yesil mercimekli salata, kahvalti gibi de yapabilirsin hic yemeklik yoksa. Saatte geç olmuşKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Ben duygularimi çok uçta yaşiyorum bu da bana cok zarar veriyor. O yuzden psikologa basladim ama henuz bir yol katedemedikEndişe insani bir duygudur canım. Bu konuda elbette ki haklisin. Biraz sakin kalman için konuştum seninle. En yakınların onlar. Hastalık derecesi kendine çok zarar veriyorsa bu kötü işte.
İki yumurta kır biraz peynir zeytin. Ben böyle durumlarda kahvaltı yapmayı severim.Kızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Yemek soyle canimKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
4 mus abla :)4 hamsi mi bildiğimiz hamsi mi
Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettimKoca memeliler bayram etti bugün hamamda. Ben çıkarmadım üzerimi. Mayomla arzı endam eyledim.
Ben nasilsam sen de öyle olursun korkma.
canım benim kahvaltilık birseyler olabilirKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
hic hamama gitmedim ortamı sadece tv den biliyorumBen gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim
Boşver hiç bilmehic hamama gitmedim ortamı sadece tv den biliyorum
menemen en pratikKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Afiyet olsun canımMenün harika olmuş. Hamsinin yanında salata yok muydu Acikmazsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?