Özel hayatlarina müdahale ediyoruz diye kiziyorlardir bize biz iyilik yapıyoruz zannediyoruz kendimizce.Bizim sokakta da sapık bir kedi var. Sürekli saldırıyor dişi kedilere. Bir rahat vermiyor. Yaş mama bile yemiyor. Mama verdigim kedilere salça oluyor. Ben de kovuyoryum. Birakta yemek yesinler diyorum. Komşular görüyorsa rezillik.
Muhabbetiniz daim olsun. Kar yuvana sıcaklık getirmiş ne güzel.Cocuklari evin önüne cikardik biraz karda oynattik. Gelince ikiside uyudu. Bizde esimle sicak ihlamur ictik kac zaman sonra acaba
Maşallah diyelim hep beraber
Yok bebeğim üşümedim. Teşekkür ederim. Karda yürümesi de pek havalı.Üşümedin mi yaaasıhhatler olsun
Ben de sporumu yaptım geldim. Yürüyüş de yapacaktım acıktı bizimkiler. Belki kara çıkarız o zaman yürürüm. Daha hiç çıkmadık oğlan hasta diye.
Çok iyi yapmışsınız keyfiniz daim olsun mayacım.dışarı çıkıp kartopu oynadık
daha çok adım atmak istiyordum ama tamamlarım herhalde 5.500 deyim
Bilmem herkesin adını biliyor. Ne ış yaptığını biliyor. geçmişi yüzde 100 biliyor.aaa nasıl bildi ya çok korkunççç
Şaşkınımdır o benim
Evet artmis belli oluyor evden nasil kaçsamda kahveye gitsem diye zaman kolluyorMuhabbetiniz daim olsun. Kar yuvana sıcaklık getirmiş ne güzel.Dün geceki halini gördükten sonra eşinin aşkı bir derece daha artmıştır.
Büşra : Aşkım yuvamiz sensiz bomboş geliyor.
Eş kişisi: Büşra servis yok, metrobüsler tıka basa dolu ...bi dur Allah aşkına
Büşra: Ama benim karnım ağrıyor sen gelemedin. Uyumam ki ben
Eş kişisi : Esenyurt' a bir çekici gönder şarjım biti...............
Büşra :
Yillar once annem gitmiş. Onun gittigi de bayağı birşeyler bilmişBilmem herkesin adını biliyor. Ne ış yaptığını biliyor. geçmişi yüzde 100 biliyor.
Afiyet olsun canimİyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse
Eki Görüntüle 2995186
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.
2 lt su.ugurbocuuu
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlardüzenli giremesemde fırsat buldukca girip sizi okuyup motive oluyorum.
Afiyet olsun canim25 ocak menüsü
Saat 10.00
1 haslama yumurta
Peynir zeytin
1 dlm kaşar
1 dlm ekmek
Çay
14.30 civari
2 fincan ihlamur
4 hurma 5 findik
16.45
Türk kahvesi
2 kare bitter
18.30
1 kase şehriye çorbası
Tavuk yahni
Salata ayran
1 dlm ekmek
Zipzip- ugurbocuuu
Yok canim bugun başlayabilirsinSelam kızlar bende kilo vermek istiyorum buraya illa cumamı katılmak gerek anlayamadımm
Yok çıkmadık hala , ders çalışıyozYok bebeğim üşümedim. Teşekkür ederim. Karda yürümesi de pek havalı.Gelince ballı ıhlamur iç. Ben bugün adımlarımı evde bitirmeye çalışacağım dışarıya çıkarsam hasta olurum. İşim zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?