Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Özel hayatlarina müdahale ediyoruz diye kiziyorlardir bize biz iyilik yapıyoruz zannediyoruz kendimizce.
Nasıl olsa acikacaklar. Hasta olmasınlar da kuzum.

Cocuklari evin önüne cikardik biraz karda oynattik. Gelince ikiside uyudu. Bizde esimle sicak ihlamur ictik kac zaman sonra acaba
Muhabbetiniz daim olsun. Kar yuvana sıcaklık getirmiş ne güzel. Dün geceki halini gördükten sonra eşinin aşkı bir derece daha artmıştır.
Büşra : Aşkım yuvamiz sensiz bomboş geliyor.
Eş kişisi: Büşra servis yok, metrobüsler tıka basa dolu ...bi dur Allah aşkına
Büşra: Ama benim karnım ağrıyor sen gelemedin. Uyumam ki ben
Eş kişisi : Esenyurt' a bir çekici gönder şarjım biti...............
Büşra :

Üşümedin mi yaaasıhhatler olsun
Ben de sporumu yaptım geldim. Yürüyüş de yapacaktım acıktı bizimkiler. Belki kara çıkarız o zaman yürürüm. Daha hiç çıkmadık oğlan hasta diye.
Yok bebeğim üşümedim. Teşekkür ederim. Karda yürümesi de pek havalı. Gelince ballı ıhlamur iç. Ben bugün adımlarımı evde bitirmeye çalışacağım dışarıya çıkarsam hasta olurum. İşim zor.

İyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse

Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek

Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.

2 lt su. ugurbocuuu

Evet artmis belli oluyor evden nasil kaçsamda kahveye gitsem diye zaman kolluyor

Afiyet olsun canim

Yok çıkmadık hala , ders çalışıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…