Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın.
Bu hafta iyi gitmiyorum farkindayim. Adimlari tamamlayamiyorum. Telefon sürekli uzerinde olamiyor boyle olunca cok üzülüyorum takimi etkiliyor diye
Günaydın canim
Oyle düşünme takimda olmasan daha kotu olursun
Ayrica adimlar aşırı etkili degil biliyorsun

Haklisin ama seni koruklemek istemedim. İnşallah biraz daha anlayisa sahip olur

Zaten bugün tartıda halen sabitteyim bazen 100 gr fazla bile geliyorum sanırım cumayı kaybettim
Daha iki gün var bırakma kendini.
Her gün yürümek bana da iyi gelmiyor ama devam ediyorum. Canım bol su içiyorsun tamam mı işin sırrı bu. Suyu da bir dikişte değil yudum yudum. Başka türlü kiramazsin durmayı. Hadi şimdiden başlayalim. Üzüldüm böyle hissetmene rakibimin güçlü, hırslı olması lazım bak ben de bırakırsam kötü olur ikimiz için. Toparla kendini. Cumaya yüzün gülecek.

Bende de haftasonu gibi bi izlenim oldu sanki yarin pazartesi aman dikkat et canim cok buzlu her yer

60 kilo olunca ben de hamam bikinisi aliciiim

Ne halt yediğim belli değil gün geçtikçe iyi oluyorum.ani hareketlerden kaçıyorum.doktora da gidemedim her yer kar ve buz.spor yok o yüzden.yediklerime dikkat ediyorum.buraya girmezsem sonum kötü
Bekliyoruz sabırsızlıkla
fesang bu imociyi gördüğümde sen geliyorsun aklıma gel bi öpiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…