Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Süper. Çok sevindim. Benim ağrı ve halsizlik uzun sürdü. Annemin de. Çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Hayirdir canim ne oldu?
Birşey yok merak edilecek,eşim evdeyken ben gelmiyorum siteye,böyle bir kuralım var çok nadirdir geldiğim.
Kesinlikle çok doğru bir söz aslında.

Dünkü menüm,eşler evdeyken olmuyor onlara uyuyoruz hep yiyoruz.
25 Ocak.
Sabah geç kahvaltı 1 yumurta yeşillik zeytin domates 1 tana fransız tostu bunuda yeni keşfettim.

Öğlen yok.

Akşam tost yedim yemek olduğu halde,kayısı hurma portakal ve erik suyu içtim.

Spor yok adım 5 bin filan.

Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum buraya illa cumamı katılmak gerek anlayamadımm
Hoşgeldin canım.
Ad şengül
Yaş 26
Boy 1/60
Kilo 79
Evliyim çocuk yok kilo nedenim beslenme şekli metobolizma diye düşünüyorum Kocaelinde otuyorum
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Evde pratik yapabilecegin neler var. Tavuklu salata, yesil mercimekli salata, kahvalti gibi de yapabilirsin hic yemeklik yoksa. Saatte geç olmuş
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
kendimi cok agir hissediyorum bir yesil cay iceyim su ısınsın
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın kızlarcım
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.

ugurbocuuu
@ zipzip-
Wilma11
North River

Günaydın canlarım.

Günaydın canım ❤

Bence önce onun başının etini ye ben olsam bir lahmacun söylerim bol salata ve ayranla yerim.
Zamanimda çok yedim. Bir ise yaramadı. Artık laf etmiyorum. Gündüz plan yaptık diye kızdım bu defa... Dedim ki ; senden uzaklaştığımı , seni aramadığimı vs söyleme. Ne zaman seninle bir plan yapsam bana bunu yapıyorsun , benden uzak dur , ne yaparsan yap sadece beni rahat bırak dedim.
Bütün gün uyuyorum vallahi uyanık olduğum zamanlar sayılı niye böyle oldum bilmiyorum
Canım sen de benim gibi uykucusun. Havalar da soğuk hamilelik de var hastalıklarda oluyor. Uyu boş ver ne güzel.
1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar
3,5- 4 kilo canım. Ben 8 ayda 30 kilo verdim. Senin hedefin nedir?

Günaydınlar hanımlar
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…