Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ay bana da çok oluyor o

menüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
sütlü kahve
15.00 tavuk şiş ve 3 yk bulgır pilavı
19.30 yarım dolma ve yarım bardak sütlü kahve (bunlar olmayacaktı ama dayanamadım )
adımlarım 7binde tamamlayıp atıyorum
ben yine grip oluyorum yaaa artık inanamıyorum kendime; sanırım çocuktan bana geçti
Cordelia Zipzip- Elhan

Geçmiş olsun canım bu seneki grip tam geçti derken yeniden nüksediyor dikkat et kendine

ya bi insan tüm bir ay hasta olabilir mi yaa
31 aralıktan beri hastayım neredeyse
Benim cocuklar canim
Eylülden beri sayamayacagim kadar hastalar. Ama şu son 1.5 aydir sadece arada bir hafta iyiydiler. Neyseki ateş, yogun öksürük, kusma ishal yoksa sorun yok benim için artik

Benim cocuklar canim
Eylülden beri sayamayacagim kadar hastalar. Ama şu son 1.5 aydir sadece arada bir hafta iyiydiler. Neyseki ateş, yogun öksürük, kusma ishal yoksa sorun yok benim için artik

he ben de çocuk için 2 haftada o mertebeye ulaştım valla ama gece çok çok çok kalktı ve benim de uykusuzluk artı diyetten bağışıklığım herhalde 1 kaldı sende kaç çocuk vardı? ben daha 1 de bittim, bayrağı kaldırdım. birden fazla çocuk diyen arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum
Evde yürüdüm Bizim kizla ilgilen, oyna , dans et, ev işlerine bi yandan yetiş filan böyle işte
ama 19 bin diyor kız
dün ben evde hiç oturmadan 9küsür yaptım ama sen 19. yanş artı 10 bin adım

pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruz

pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruz

he bi de şu var
kadın bi menü yazdı atıyorum avokado badem sütü levrek bilmem ne haydii 3 ay bi 15 bin de ona harcadın etti mi 30 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…