Bu bende de oluyor cnm gözden kaçıyorŞimdi ben sayfa sayfa her mesajı okuduğum halde, bir bakıyorum bir mesajı okumamışım ondan sonrakini okumuşum öncekini de okumuşum Nasıl oluyor bu?Zipzip-
11.40 1 kk peynir, 3 dilim tereyagli ekmek, bal serbeti.
13.00 siyah çay
19.25 yarim porsiyon makarna, 3-4 kaşık corba, 5 marul yaprağı.
@limonlutarcinlikek
Afiyet olsun canım bu kadar adımı nerde yürüdün maşallah çok yürümüşsün26 Ocak Menüm
07.50: 2 dilim kek
13.00: Omlet (2yumurtadn)
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
18.00: 1 kase tarhana
1 kase baharatlı kavurma
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 lt suEki Görüntüle 2995710
ugurbocuuu
Evet işte o kişiye de cevap vermemiş oluyorum. Belki de yanlış anlaşılacak durum. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok güncelleme yaparken aradaki mesaj nasıl kaçıyor. Bu durum özellikle anlık iletileri okurken oluyor geçmiş yaparken olmuyor fazla. Bir de ben geçmiş yaparken bir tane mesaja aradan cevap verdiğim zaman benim yazdığım mesaj sayfanın sonuna geliyor ve sıralama değişiyor galiba onunla da ilgisi var
o adımlar ne kızzzz26 Ocak Menüm
07.50: 2 dilim kek
13.00: Omlet (2yumurtadn)
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
18.00: 1 kase tarhana
1 kase baharatlı kavurma
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 lt suEki Görüntüle 2995710
ugurbocuuu
Geçmiş olsun canım bu seneki grip tam geçti derken yeniden nüksediyor dikkat et kendinemenüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
sütlü kahve
15.00 tavuk şiş ve 3 yk bulgır pilavı
19.30 yarım dolma ve yarım bardak sütlü kahve (bunlar olmayacaktı ama dayanamadım)
adımlarım 7binde tamamlayıp atıyorum
ben yine grip oluyorum yaaa artık inanamıyorum kendime; sanırım çocuktan bana geçti
Cordelia Zipzip- Elhan
Çok geçmiş olsun canimSelam kızlar biz ailecek çok kötü hasta olduk hava değişimi çarptı sanırım
gel kız beraber yiyelim ama kapya biber dolmasıdolmaya bayılırım olsada yesek
evet ayça kaya doktor kızlar. ben biliyordum.
ben veremem zaten öyle bir bütçem yokBen hayatta vermem
harbiden yaa sana yazacaktım şimdi iletiler geldi.Bu aralar ablamlar burda diye fena saldım.9 gün sonra ben de masterfit'e geri döneceğim
Geçmiş olsun canım bu seneki grip tam geçti derken yeniden nüksediyor dikkat et kendine
Benim cocuklar canimya bi insan tüm bir ay hasta olabilir mi yaa
31 aralıktan beri hastayım neredeyse
Afiyet olsun canım bu kadar adımı nerde yürüdün maşallah çok yürümüşsün
Evde yürüdümo adımlar ne kızzzz
Benim cocuklar canim
Eylülden beri sayamayacagim kadar hastalar. Ama şu son 1.5 aydir sadece arada bir hafta iyiydiler. Neyseki ateş, yogun öksürük, kusma ishal yoksa sorun yok benim için artik
ama 19 bin diyor kızEvde yürüdümBizim kizla ilgilen, oyna , dans et, ev işlerine bi yandan yetiş filan böyle işte
Canım aslında her gün adım bildiriyorum ama sohbete katılamıyorum her şeyden geri kaldım :) bu hafta da sarı takimda olurum sonra başlasın maratonharbiden yaa sana yazacaktım şimdi iletiler geldi.
nerelerdesin çabuk dön
pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruzgel kız beraber yiyelim ama kapya biber dolması
evet doktormuş onu başında yazdım
bir de doktor olmayan insta psikologlar vardı bir ara, hala var ve millet deli gibi para ödüyor bunlara.
ben veremem zaten öyle bir bütçem yok
pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?