- 5 Haziran 2021
- 5.288
- 21.242
- 298
Hoşbulduk canım benimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Hosgeldin canim
En merak ettiğim yaşın o görünmüyorRica ederim bitanemAblalık yapabiliyorsam ne âlâ
Profilimde her şeyim açık açık görünüyor mu
Gözüm yollarda kaldı bebeem...Haftaya geldiğimde bende istiyorum bu etiketten kuzu
kıskandum
Ne mutlu annene hem yiyip hemde formunu koruması süper.Hayır tek öğünde görmedim.
Bir öğünde yiyen de var. Misal annem. Ama hep kilosunu korur. Çünkü 2 öğün yer. Arada abur cubur tatlı yemez. Akşam yemefinden sonra hiç yemez gun boyu hareket eder.
6 dlimde az değil ki,nerden baksan günlük 2 ekmeğe yakın yani.hayır canım tabi ki o kadar değil
bir öğünde 6 yı asla aşmıyorNefesimmmsin
3 öğünde 6-5-2 yese 13 dilim.
Bu kadar yemeye gene kilo çok iyi .Evet ne yazik kidiğer yediklerimi saymıyorum bile
Gözüm yollarda kaldı bebeem...
Fazla yararli seyler yiyemiyorum bazen, utancimdan yaristan ayrilacam.
Ne yapam her zaman sebze almak denk gelmiyor öyle kosullarda yaşıyorum ki.....
Ben de isterim her zaman brokoli, tavuk bilmem ne. Ama bazen hicbi sey kalmiyor evde ve yenisini almak zaman aliyor gercekten... Buraya da yazinca rezil oluyorum, uyari aliyorum
Niye öyle düşünüyorsun ki,sakın öyle düşünme.Gözüm yollarda kaldı bebeem...
Ben de isterim her zaman brokoli, tavuk bilmem ne. Ama bazen hicbi sey kalmiyor evde ve yenisini almak zaman aliyor gercekten... Buraya da yazinca rezil oluyorum, uyari aliyorum
Dünkü menüm 26 Ocak.
Kahve ve maydonuz limon kürü
10:00 kahvaltı 2 yumurta zeytin maydonoz peynir çay
Ara öğün 2 kayısı 2 hurma bir avuç leblebi.
19:00 yemek dolma makarna salata.
Kayısı hurma incir.
Spor kardio ve zumba yeni başladım
10.200 adım 1,5 litre su.
Yok çok azı oda komşum kedi maması istemişti onu almaya gittim,kalanlarda evde spor hareket ve akşam gene evde yürüme seansları hatta akşam eşim npıyon sen dedi dedim az bii kaldı bitiriyim saati çıkaracam kolumdan dedimbu adımlar market pazar adımları di mi
Günaydın ablacimGünaydın erkenciler
Canim oyle dusunme yaaGözüm yollarda kaldı bebeem...
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Afiyet olsun ablacimDünkü menüm 26 Ocak.
Kahve ve maydonuz limon kürü
10:00 kahvaltı 2 yumurta zeytin maydonoz peynir çay
Ara öğün 2 kayısı 2 hurma bir avuç leblebi.
19:00 yemek dolma makarna salata.
Kayısı hurma incir.
Spor kardio ve zumba yeni başladım
10.200 adım 1,5 litre su.
Günaydın canim cook gecmis olsunGünaydın kızlarcımbu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
Günaydın canimGünaydın
Maalesef dunden eklenecek bir adim yok. 800 anca saymış. Telefonu elime hiç alamadim dün kiza kaptirdim
Günaydınlar çok geçmşler olsun .Günaydın kızlarcımbu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
Günaydın telefonu kaptırınca zor tabi,imkan varsa akıllı saatlerden alın rahat oluyor kullanması.Günaydın
Maalesef dunden eklenecek bir adim yok. 800 anca saymış. Telefonu elime hiç alamadim dün kiza kaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?