Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocuklarım küçükken ben de okulda dinleniyordum bu bir gerçek.

Profilinde hesabiniz yaziyor ya abla hemen yaninda favori yaziyor ona tikladiginda ekledigin mesajlar görünüyor
Hemen bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim.
Günaydın Elifcim.
Geçmişe daldım yoksa unutuyorum sonra okumayı. Dün bayağı endişelendim senden ses seda çıkmayınca.

Elhan şimdi profiline dikkatlice baktım da yaşlarımız yakın galiba şimdiye kadar diğer arkadaslar abla dediği için bende dedim kusura bakma
Bu araca ben 2.5 ay sonra 29 olacagım
Rica ederim bitanem Ablalık yapabiliyorsam ne âlâ
Profilimde her şeyim açık açık görünüyor mu

Afiyet olsun ablacim
Allah bizi sevindirmek istemiş önce kaybettik gibi oldu sonra bulduk
Merak ettirdigim için uzuldum abla
Ama merak ettiginiz icinde sevindim

Günaydınlar kızçeler. Sabah tartıya bir çıktım aman Allahım.. Zaten uykuluyum, kafam yerine gelmemiş. Ben 80li kilolara geldikten sonra pek tartılmadığım için aklıma yer etmemiş, sanki hala 70lerdeymişim gibi işlemiş beynime. 80li rakamları görünce "Neee" dedim istemsizce. Sonradan hafızam yerine geldi Bu regl beni biraz yavaşlatsa da, bugün güzel beslenip yarın için elimden geleni yapacağım . Gece çikolata yememek için öyle bir enerji sarf ettim ki.. Şu 2 günü atlatsam tamamdır.

Günaydın canim

2 tane var bende. Herkese basarilar
2 en ideal rakam

Eki Görüntüle 2995848
Canım tam da dediğin gibi yaptım mesajını önce görseydim zeytin , mısır da eklerdim.
Tavada ceviremedim fırına attım karışımı.
Eki Görüntüle 2995850

çok güzel olmuş bee
Çocuğunun en sevdiği ders edebiyat olan yok mu

ben edebiyatı sevmeyen insanı hayatım boyunca anlamadım, anlamayacağım.
gramer sevmeyeni bile anlamıyorum... yani edebiyat bana bir ders gibi gelmedi hiçbir zaman, sanki genel kültür konferansı gibi bir şey bende zaten öss de türkçede full çekmiştim

atlatırsın atlatırsın
bir de tartıya çıkınca baya kilo vermiş olacaksın reglden sonra

günaydın kızlaaarrrr
bugün şükür adım yok
iyice hasta oldum yine yaaa
bugün annemin doğum günü bir de
valla kutlamazsam beni
elimde bol kremalı pastayla eve girmem lazım
Gunaydin canim
Gecmis olsun dikkat et yaa tam iyilesemedin
Annenin dogum günüde kutlu olsun nice saglikli yaslari olsun

Ooo baya bir kilo vermişsin kısa sürede massalah devam canım Bebgim.iyi şükür ama çok yaramaz lik yapıyor evet bu aralar oda çok huysuz genellikle sabaha karşı çok uyumaz sık sık kalkıp ağlıyor sen geceleri mama veriyormusun ben devam sütü nede başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…