Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benle yarışırken 1 kilo dan fazla verdi yine de benim rakipligimi beğenmedi hanumcugum
Olur mu senin sayende oldu diye yazdım ya .. Başlarda çok hırslıydın benim menüleri görünce moralin tuz buz Tatlım ben normal diyet öğünlerini yesem asla zayiflayamam biliyorum kendimi. Benim yediklerimi başkası yese yatak yorgan acillere gidebilir. Menü paylasimini yapmayı sevmiyorum bazen size yazayım diye yediğim oluyor.
Sen dün gece yenilmeyi kabullendin ben napiym şimdi .

Geçmedi geçer inşallah sagolun

Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı mi

Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı mi
Evet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim.

Doğru diyor aslında
Bi diyetisyen de beni azarlamıştı ama o zaman ben 57 kiloydum ne istiyorsun kendinden bedeninden bi rahat bırak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…