Yok yok hiç acemi değilsin çok adaptesin bende 3 hafta oldu ama geçen seneden beri burda gibi hissediyorumAylardır buradaymışım gibi hissetsemde daha 2 haftacık oldu kaptanım. Yavaş yavaş oturuyor, hala acemiyim
60 kilo hatunlar 1 kilonun üstünde veriyor, ben bu koca göbekle daha fazla versem iyi olur sanki diyorum amaTamam canim ekledim
Bence gayet guzel detoks yapma derim canim
1 kilo versen haftada 4 kilo eder
Ama ama hayalimizdeki hatunları bilmiyorlar ki onlarDoğru diyor aslında
Bi diyetisyen de beni azarlamıştı ama o zaman ben 57 kiloydum ne istiyorsun kendinden bedeninden bi rahat bırak demişti
Antepliler çok sever. Salatasını yap onun çok kolay. Haşla, kısır gibi ne bulursan doğra içine . Ekşi nar taneleri de at limon sık az bir nar ekşisi zeytinyağı tamamdır.
Ay teşekkür ederim. Sizin kilolara inene kadar daim olsun bu iniş inşallahO kadar netim diyorsun yani
Dombilim tebrikler bitanem
Benimde gitmem lazım randevu alatımda gideyim tahlil filan yaptırmak lazımEvet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim.
Sıkıntıyok bende ufak ufak zatenUfak totiş uğruna bütün savaşlar
Allah Allah Allah Allah Allah
Salatasını yaparım onun bol yeşillikli filan .
Çok severim yaparımda içine nar ekşisi yeşillik filan .Antepliler çok sever. Salatasını yap onun çok kolay. Haşla, kısır gibi ne bulursan doğra içine . Ekşi nar taneleri de at limon sık az bir nar ekşisi zeytinyağı tamamdır.
Evet canım sallamaPaket Cay mi?
Acele etme canim onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek60 kilo hatunlar 1 kilonun üstünde veriyor, ben bu koca göbekle daha fazla versem iyi olur sanki diyorum ama
Butun vitaminlerine baktiriyor zaten. Şikayet sorarsa asla zayıflamak istiyorum deme. Ne durumdayım her şey yolunda mı baktırmak istiyorum de.... tiroit falan menopoz için de hormonlarına baktırmak istediğini söyle.Benimde gitmem lazım randevu alatımda gideyim tahlil filan yaptırmak lazım
Sıkıntıyok bende ufak ufak zaten
Salatasını yaparım onun bol yeşillikli filan .
yapayımAntepliler çok sever. Salatasını yap onun çok kolay. Haşla, kısır gibi ne bulursan doğra içine . Ekşi nar taneleri de at limon sık az bir nar ekşisi zeytinyağı tamamdır.
60 kilo hatunlar zor veriyor yanlış biliyorsun i dediğini 70'li 80' li kilolar veriyor.60 kilo hatunlar 1 kilonun üstünde veriyor, ben bu koca göbekle daha fazla versem iyi olur sanki diyorum ama
Günaydın canim hayirli cumalarHerkese günaydınhayırlı cumalar.bugunun hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
Tamam, seni kırmayacağım ama en fazla 1 hafta daha beklerim kaptanımAcele etme canim onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Onu diyorum ya işte, benim daha çok kilom olduğu için daha fazla vermeliyim sanki. Siz neredeyse ideal kilonuzdasınız, ben hesaplama yapınca baya obez çıkıyorum60 kilo hatunlar zor veriyor yanlış biliyorsun i dediğini 70'li 80' li kilolar veriyor.
60 olsam tmm diyorum annemden kaynanamdan firça yiyorumKatıldım canım bu hafta masterfitteyim. İnşallah eski hırsıma dönerim ve ikimiz de istediğimiz kiloya ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?