Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 2996620 @Zipzip- masterfitte yesilde olayim canim regl olamadim cok sisim haftayada riske atmayim takimlari
Eppeğim bence çok güzel. Masterfitte olmalısın. Daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorsun. Boş ver takımı o bir şekilde birbirini dengeliyor. Çok çok sanal dayak yeriz. Dikkatli oluruz.

kilo fazla olmayınca çok ciddiye almıyorlar ama gerçekten menülerin çok çok az
ben de böyle az yedim bağışıklığımı çok düşürdüm toparlayamadım bak mesela
biraz daha ye canım benim vallahi düşme yataklara

Tamam, seni kırmayacağım ama en fazla 1 hafta daha beklerim kaptanım

ben de aynı şeyi diyecektim bir sürü diyen de çıkmış.
canım önünde mesela benden biraz daha uzun bir süreç var, şimdiden kendini şok diyetlerle tüketirsen inan bıkarsın, tümden koparsın. ben bile ilk zamanlar baya yiyordum yavaş yavaş verdim az kilom olmasına rağmen. atıyorum hastalanıyorsun bu sefer hastalık geçene kadar bütün o uğraşlar hooop gerisin geri geliyor. İnsanın da bir irade sınırı var çünkü. Yeri geliyor bozacaksın kaçamak da yapacaksın, kendini harap etme. İnan çok güzel vermişsin. Bence şu an ne yürüyüşünü arttır zaten çok yürüyorsun, ne de menünü küçült. Bırak miden alışsın az yemeğe.

Butun vitaminlerine baktiriyor zaten. Şikayet sorarsa asla zayıflamak istiyorum deme. Ne durumdayım her şey yolunda mı baktırmak istiyorum de.... tiroit falan menopoz için de hormonlarına baktırmak istediğini söyle.
Hiç randevu yok hocam ne şehir hastanesi nede gata.
Sağlık ocağına gdeyim olmazsa doktorumuz çok iyidir tahlil ne yapılacaksa baktırır zaten.
İç hastalıklarından alayım dedim randevu yok,diyetisyen bölümünü açıyor orası.

Eppeğim bence çok güzel. Masterfitte olmalısın. Daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorsun. Boş ver takımı o bir şekilde birbirini dengeliyor. Çok çok sanal dayak yeriz. Dikkatli oluruz.

ben senden korkuyorum
bugün yine poğaça yiyecektim allahtan park yeri bulamadım

Onu diyorum ya işte, benim daha çok kilom olduğu için daha fazla vermeliyim sanki. Siz neredeyse ideal kilonuzdasınız, ben hesaplama yapınca baya obez çıkıyorum
Aman sakın şok dşyetlere filan başlamayın ilk başta verilip sonra duruyor,en güzeli az yemek ama sağlıklı yemek olsun.
Bende durdum 1,5 ayda 5,5 kilo gitmişti benden şu anda tık yok mesela,bir ara hiç yemiyordum dıarda bile yürürken zorlandım eve nasıl geldim bilmiyorum..

Gunaydin kizlar
Nasil oldu anlamadim 2 gun dikkat edemedim duzensiz yedim ve cok artidayim.
Bugunden itibaren yine devam tam gaz
Bugunku kilom: 73,50
Zipzip- Elhan

Yapacak birsey yok. Yarindan itibaren diyetisyen listesiyle devam edecegim. Bu kilo gidecek baska yolu yok

Eklentiler

• A2F80C1C-A756-4DBA-BEC5-F40A4F722A7A.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın canim
Çocuklar nasil oldu onlar iyiyse dikkat edebilirsin artik

Tamamdir canim etketlerim . Ellerine saglik

Hayırlısı olsun ne kadar artı bilmiyorum ama geçmişe bir sünger cekiciz tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…