- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Bende diyorum kaptanimm neden yorum yapmadıAllah'ım Allah'ım bu kadarını kaldıramazdim sanırım.Dur bakalım böcüğün kızları napti kilolarını inceleyemedim.
Senin capon işi diyeti yapacağım pazartesi salı nasıldı bi daha desene nasi yapacaz sabah öğle akşam 2 şer yumurta miYumurtalarinizi bana versenize
Ek gelir, iyi olurdu be birazini da diyet yapardım
Biraz dinleneydim kuzum ya ..Verdiler canım kilo ama yüzdeler önemli olduğu için durum ne olur bilmem
Yalniz kırmızı patron olursan hiç sasirmam çok iyi verdin bu zayıf halinle bile yüzden yüksek olur sanırım
Anca gördü tatlımBende diyorum kaptanimm neden yorum yapmadı
Ay varsa her vakit okurum az benim ağzım bağlansaBiraz dinleneydim kuzum ya ..
"Kızların yiyecekler stresi"yoruyor kaptanları . Ağız bağlama duası falan olsa yok mu ki
Yumurtalayamadık ya bi artı çıktıKız ben de yumurtlama dönemindeyim adet donemi artı geliyoruz yumurtlama donemi de mi artı geliyoruz eee geriye ne kaliyor bilemedim
Yumurtlama günü de artıyı hiç düşünmedimOyle ne yazik ki71,9 dum. 1 kilo 600gr artiyim. Ama yumurtlama donemim umarim artinin bir kismi ondandir
Biliyorduuuuuuum seveceğini
Bende bu durumdan dolayi 3 yildir ayni fotografi kullanıyorum:)Profilim gözüme bir değişik geliyor hani uzun aradan sonra saçını sarıdan koyu renge boyatirsin ve her aynaya baktığında kendine yabancı olursun ya işte öyle bi duygu
Sevme değilde sütün tadını ve kokusunu almadım neyseki.Biliyorduuuuuuum seveceğini
Duydum duydum tatlım. Harika şeyler yemişsin.Afiyet olsun. Çok da güzel spor yaptın maşallah diyelim
Abla biz yumurta diyeti yapınca yumurtalama gününde artı çıkıyoruz demek yapmayayımYumurtalarinizi bana versenize
Ek gelir, iyi olurdu be birazini da diyet yapardım
Sen ilk üye olduğunda hiç hatırlamadım seni yemek topiğine gelince tanışmıştık seninle ..Bende bu durumdan dolayi 3 yildir ayni fotografi kullanıyorum:)
Ben de 10 sene olacak hep aynıydım profili düzenlerken anneler kulübüne üye ol dedim rengim değişti dünden hediye isimlik gelince onu da koyunca şimdi başkasının hesabını kullanıyor gibi oldum az sonra normale döneceğimBende bu durumdan dolayi 3 yildir ayni fotografi kullanıyorum:)
Ben deeeeeBu hafta baya dikkat edicem
Günde beş yumurta, bir bardak süt bir muz canim.Senin capon işi diyeti yapacağım pazartesi salı nasıldı bi daha desene nasi yapacaz sabah öğle akşam 2 şer yumurta mi
Benim başım kel miBen deeeee
Hahaha şu ara ben o durumdayım. Siyah saçtan sarı gibi bir saça geçtim hala her sabah aynada şaşırıyorumProfilim gözüme bir değişik geliyor hani uzun aradan sonra saçını sarıdan koyu renge boyatirsin ve her aynaya baktığında kendine yabancı olursun ya işte öyle bi duygu
Sütlü çay diyetinin yapılış şeklini iyi bilmiyorum canım. Bir bakayım. Kendine uyarlayabilirsin çok çile çekmeye gerek yok. Kocani yemene izin vardır bence. Kilo yapmaz oSevme değilde sütün tadını ve kokusunu almadım neyseki.
Her 2 saatte içecem bakalım aklam ne olcak açlık olursa kocamı yiyebilirimdemi spor zaten iyigidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?