Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Verdiler canım kilo ama yüzdeler önemli olduğu için durum ne olur bilmem
Yalniz kırmızı patron olursan hiç sasirmam çok iyi verdin bu zayıf halinle bile yüzden yüksek olur sanırım
Biraz dinleneydim kuzum ya ..
"Kızların yiyecekler stresi"yoruyor kaptanları . Ağız bağlama duası falan olsa yok mu ki

Biliyorduuuuuuum seveceğini
Duydum duydum tatlım. Harika şeyler yemişsin.Afiyet olsun. Çok da güzel spor yaptın maşallah diyelim
Sevme değilde sütün tadını ve kokusunu almadım neyseki.
Her 2 saatte içecem bakalım aklam ne olcak açlık olursa kocamı yiyebilirimdemi spor zaten iyigidiyor

Bende bu durumdan dolayi 3 yildir ayni fotografi kullanıyorum:)
Ben de 10 sene olacak hep aynıydım profili düzenlerken anneler kulübüne üye ol dedim rengim değişti dünden hediye isimlik gelince onu da koyunca şimdi başkasının hesabını kullanıyor gibi oldum az sonra normale döneceğim

Senin capon işi diyeti yapacağım pazartesi salı nasıldı bi daha desene nasi yapacaz sabah öğle akşam 2 şer yumurta mi
Günde beş yumurta, bir bardak süt bir muz canim.
Üç yumurta bir bardak süt yarım muz kahvaltıda .
İki yumurta, yarım muz akşam öğünü. Hepsi bu kadar. İstersen öğün yerin değişebilir. İki+ üç muzu yarım yarim da yiyebilirsin tek öğünde bir tane de. Ama benim yaptığım aciktirmiyor.
Kordişim birkaç bir şey eklemişti dayanamazsan peynir veya bir elma ekleyebilirsin veya çiğ kuruyemiş.
İki gün yapabiliriz istersen. Cevabını bekliyorum.

Profilim gözüme bir değişik geliyor hani uzun aradan sonra saçını sarıdan koyu renge boyatirsin ve her aynaya baktığında kendine yabancı olursun ya işte öyle bi duygu
Hahaha şu ara ben o durumdayım. Siyah saçtan sarı gibi bir saça geçtim hala her sabah aynada şaşırıyorum

Sevme değilde sütün tadını ve kokusunu almadım neyseki.
Her 2 saatte içecem bakalım aklam ne olcak açlık olursa kocamı yiyebilirimdemi spor zaten iyigidiyor
Sütlü çay diyetinin yapılış şeklini iyi bilmiyorum canım. Bir bakayım. Kendine uyarlayabilirsin çok çile çekmeye gerek yok. Kocani yemene izin vardır bence. Kilo yapmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…