- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Benimde yılalrdır hep bu avatar vardırBen de 10 sene olacak hep aynıydım profili düzenlerken anneler kulübüne üye ol dedim rengim değişti dünden hediye isimlik gelince onu da koyunca şimdi başkasının hesabını kullanıyor gibi oldum az sonra normale döneceğim
4 poşet yeşil çay diyor 8bardak su içne atıp demleme.Sütlü çay diyetinin yapılış şeklini iyi bilmiyorum canım. Bir bakayım. Kendine uyarlayabilirsin çok çile çekmeye gerek yok. Kocani yemene izin vardır bence. Kilo yapmaz o
Ali Rıza emmi yaşıyor mu hâlâEvet canım 68342. tekrarı var Tv'de. Her seferinde izlerimsaol canım benim
En son rahmetli olmuştu tv2 kanalında:))Ali Rıza emmi yaşıyor mu hâlâ
Yaaa tarçın zencefil harika gider. Hemen denemeliyim.4 poşet yeşil çay diyor 8bardak su içne atıp demleme.
Sonrda bardağa süt ilavesi o kadar.
Tarçın ve zencefil katılacak birde.
Yiyim o zman paşamı tamamdır
En son inme inmişti garibimeEn son rahmetli olmuştu tv2 kanalında:))
Tarifte var zaten bir çay kaşığı diyor.Yaaa tarçın zencefil harika gider. Hemen denemeliyim.
Aynen şevketin hapisten çıktığını göremeden gitmişti.En son inme inmişti garibime
Yumurta diyetini yumurtladiktan ve temizlendikten sonra yapabilirsin canım. Artı söz konusu olabilemezAbla biz yumurta diyeti yapınca yumurtalama gününde artı çıkıyoruz demek yapmayayım
Aldım bunları canım ekran resmi bunu yapacağımGünde beş yumurta, bir bardak süt bir muz canim.
Üç yumurta bir bardak süt yarım muz kahvaltıda .
İki yumurta, yarım muz akşam öğünü. Hepsi bu kadar. İstersen öğün yerin değişebilir. İki+ üç muzu yarım yarim da yiyebilirsin tek öğünde bir tane de. Ama benim yaptığım aciktirmiyor.
Kordişim birkaç bir şey eklemişti dayanamazsan peynir veya bir elma ekleyebilirsin veya çiğ kuruyemiş.
İki gün yapabiliriz istersen. Cevabını bekliyorum.
İnstada reelslere bakarken birkaç saniye görmüştüm tarifi onda yoktu. Bu daha iyiymiş .Tarifte var zaten bir çay kaşığı diyor.
Su an yaşıyor canım bakarsın bu sefer ölmezAli Rıza emmi yaşıyor mu hâlâ
Yumurta diyetini yumurtladiktan sonra da temizlendikten sonra yapabilirsin canım. Artı söz konusu olabilemez
Yaşasin önümüzdeki hafta sabit gelmeyeceğimAldım bunları canım ekran resmi bunu yapacağım
2016 da uye oldum ama abla kullanmamistimSen ilk üye olduğunda hiç hatırlamadım seni yemek topiğine gelince tanışmıştık seninle ..
Senin heyecanlı hallerin aynı benAyyy hadi saat 13 olsun takımlar belli olsun hangi renk olucam kaptanım kim olacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?