- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oyle ne yazik kiHayırlısı olsun ne kadar artı bilmiyorum ama geçmişe bir sünger cekiciz tatlım.
Kız grip mi canım? Geçmiş olsun. Bi dötümüz dogrulmadiİyi değilim kız hasta oldu, benim de dişim tuttu. Dişçiye gidecem birazdan.
Regl etkisi geçince normale dönersin canım. Artı gelmen çok normal.Oyle ne yazik ki71,9 dum. 1 kilo 600gr artiyim. Ama yumurtlama donemim umarim artinin bir kismi ondandir
Nasılsın canımGünaydın canım
Günaydın kaptanım nasılsınGunaydin canim
İyi canım seni sormalı uyku hali devam mı??Nasılsın canım
Allah'ım bu kilo metre gözümün önünde dursun rehavete kapilmamam içün.Kıııız, altta kilo-metrem yok
Afiyet olsun canımGüzel bir kahvaltı hazırladım açtım yaprak dökümünü oh missssonra da ilaç alıp yatacağım
Evet canım 68342. tekrarı var Tv'de. Her seferinde izlerimAfiyet olsun canımsağlık haberlerini alalım. Yarpak Dökümü hala oynuyor mu
Sizlerin varlığı beni çok motive ediyor kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Tartıldım. Altmış üç nokta beş
Kilo Bildirimi
Gecen cuma: 86,8
Eki Görüntüle 2996587
Bütün alıntılar gitmiş.Aç karna tartildik efem
Pazartesi 57.4
Cuma (bugün) 56.3
Fark 1.1 gr.
@limonlutarcinlikekCordelia Zipzip- @Kahve __Kokusu Toplu cevap vermis olayim kizlar.
Cok hastayım, her yerim ağrıyor.
Fazla yazayabilirim.
Doktora gitmeye bile mecalim yok.
Yemegi gectim aksama bir corba yapabilsem sükredicem.
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanım nasılsın
Afiyet olsun canimGüzel bir kahvaltı hazırladım açtım yaprak dökümünü oh missssonra da ilaç alıp yatacağım
Kız ben de yumurtlama dönemindeyim adet donemi artı geliyoruz yumurtlama donemi de mi artı geliyoruz eee geriye ne kaliyor bilemedimOyle ne yazik ki71,9 dum. 1 kilo 600gr artiyim. Ama yumurtlama donemim umarim artinin bir kismi ondandir
Allah'ım Allah'ım bu kadarını kaldıramazdim sanırım.ben senden korkuyorum
bugün yine poğaça yiyecektim allahtan park yeri bulamadım
Yumurtalarinizi bana versenizeKız ben de yumurtlama dönemindeyim adet donemi artı geliyoruz yumurtlama donemi de mi artı geliyoruz eee geriye ne kaliyor bilemedim
Verdiler canım kilo ama yüzdeler önemli olduğu için durum ne olur bilmemAllah'ım Allah'ım bu kadarını kaldıramazdim sanırım.Dur bakalım böcüğün kızları napti kilolarını inceleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?