Sonra elti iyice kudurdu demiÇatlayacak ne yapsın.
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.
Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KKZipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim.
Çok grçmişler olsun umarım hafif atlatırsın.kızlar pozitifim
Hee ben de öyle dedim ama. Cuma inşallah kaptanının yaptığı jeste eksiyle teşekkür edersin ben kaptan olsam hooppppp kırmızı takımdaydın.Beni gönderir diyordum
Noldu öyle sanaSabah 11 de atesim cikmaya basladi
Halsizlik var
Atesim düşmüştu tekrar çıktı
Yaaa bilmiyorum abla sabah birseyim yoktu gayet iyiydimNoldu öyle sana
Hep kıskançtı bu sefer de bayramda gelen herkes, ne kadar zayıflamışsın Ne kadar güzel olmuşsun sen sakın kilo alma vesaire diye iltifat etti onun yanında. Kıyamam ne hallere girdi.Sonra elti iyice kudurdu demi
Geçmiş olsun ❤Sabah 11 de atesim cikmaya basladi
Halsizlik var
Yesil takim kilo verme yarismasi ablaYeşil takım ne oluyor hanımalr biz yarışmada yokuz ya ondan demi,birdeonur üyesi var o ne oluyor.
Sagol canimGeçmiş olsun ❤
Canım yeşil takım hala bir şekilde diyete tutunanlar kilo bildirenler. Onur üyeleri ise dört gözle beklediğimiz diyete başlamasını istediğimiz diyetten uzaklaşmış arkadaşlarımız. Ya da zaten fitler.Yeşil takım ne oluyor hanımalr biz yarışmada yokuz ya ondan demi,birdeonur üyesi var o ne oluyor.
Neden ki geçmiş olsun canim.Sabah 11 de atesim cikmaya basladi
Halsizlik var
ateş kaç çıktı canım? evde izole et kendini.Sabah 11 de atesim cikmaya basladi
Halsizlik var
amin canım inşallah.Çok grçmişler olsun umarım hafif atlatırsın.
Böle elti düşman başına bende de elti olmayan biri var oda adaşımHep kıskançtı bu sefer de bayramda gelen herkes, ne kadar zayıflamışsın Ne kadar güzel olmuşsun sen sakın kilo alma vesaire diye iltifat etti onun yanında. Kıyamam ne hallere girdi.
Sagol canim yaa bilmiyorum ki iyiydim aslinda bir anda basladiNeden ki geçmiş olsun canin.
Valla miHee ben de öyle dedim ama. Cuma inşallah kaptanının yaptığı jeste eksiyle teşekkür edersin ben kaptan olsam hooppppp kırmızı takımdaydın.
Vallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir.Sagol canim yaa bilmiyorum ki iyiydim aslinda bir anda basladi
Ates olcer yok canim yaaateş kaç çıktı canım? evde izole et kendini.
Valla.Valla mibende bekliyordum ama göndermedigine sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?