Canim oyle zaten 90.000 vaka çıkıyorVallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir.Bana Türkiye'nin yarısından fazlası Corona gibi geliyor.
Bende seni çok seviyorum iyiki tanimişim seniValla.
Çok seviyorum seni ya çok tatlısın.Gerçekten çok seviyorum.
Anladım biz yarışmıyoruz ya ondan dediydim,ben ilk başta misafir olarak gelmiştim hatta .Yesil takim kilo verme yarismasi abla
Adim atma zorunluluğu yok
Onur uyeside sohbete gelenler, ya da eski uyeler
dün beni de titreme sardı birkaç kez. yüzüm kıpkırmızı oldu. 3-4 kere ateş ölçtüm normaldi. ateş değilmiş. belki senin de öyledir. ama halsizlik vs başladıysa o başka.Ates olcer yok canim yaa
Biraz zor olacak ama biraz uzak dursam iyi olacak
Adimlar hafta sonu basliyor ablaAnladım biz yarışmıyoruz ya ondan dediydim,ben ilk başta misafir olarak gelmiştim hatta .
Adım hangi gün oluyor peki.
Yaa bizim evdekilerdede var biraz sanki ya odaya kapatsam bile çoktan bulasmistirdün beni de titreme sardı birkaç kez. yüzüm kıpkırmızı oldu. 3-4 kere ateş ölçtüm normaldi. ateş değilmiş. belki senin de öyledir. ama halsizlik vs başladıysa o başka.
ben odama kapattım kendimiçok sıkıcı yaa
60kiloyum benim istegimi gerçekleştigi için teşekkür ederim senden 2 kg bekledim oldu valla sen hep kaptan olmalısın bence kaptan fulyaaa kaptan fulyaaaaa
Bende de elti yokÇatlayacak ne yapsın.
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.
Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KKZipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim.
Bende görümceyim hemde görümcem varBende de elti yok
Bu arada görümce olduğumu söylemiş miydim
Neyse konu deeeştireyimzombi dizisi eşliğinde pilates ve senin videoyu yaptım
Yeni konuyu çok sevdim. Harikasın.Bende de elti yok
Bu arada görümce olduğumu söylemiş miydim
Neyse konu deeeştireyimzombi dizisi eşliğinde pilates ve senin videoyu yaptım
Canım hemen vitamin başla , yeme içmene dikkat et.Adimlar hafta sonu basliyor abla
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri
Yaa bizim evdekilerdede var biraz sanki ya odaya kapatsam bile çoktan bulasmistir
Ben de ben deBende görümceyim hemde görümcem var
Canım çok geçmiş olsunSabah 11 de atesim cikmaya basladi
Halsizlik var
Atesim düşmüştu tekrar çıktı
Sendin değil mi beni artı geldiğim halde karşı takımdan alan.
valla nasıl oldu inan ben de bilmiyorum
ama evet hep kaptan olayım ben
Maalesef.Canim oyle zaten 90.000 vaka çıkıyor
Herkes test yaptirmiyor 90.000×10 demek lazim en az gunluk vaka icin
Bir test filan yatır olmazsa daha geçenlerde olmuştun böyle değilmi.Yaaa bilmiyorum abla sabah birseyim yoktu gayet iyiydim
Oda biziz yani şimdi anladım ne olduğunu,korkun yeşil takımdan ona göre:))Canım yeşil takım hala bir şekilde diyete tutunanlar kilo bildirenler. Onur üyeleri ise dört gözle beklediğimiz diyete başlamasını istediğimiz diyetten uzaklaşmış arkadaşlarımız. Ya da zaten fitler.
Gıdanada dikkatet lütfen.ateş kaç çıktı canım? evde izole et kendini.
amin canım inşallah.
Perşembe cuma yok demek ki,benide yaz olmazsa adıma saat olduğu içğn daha rahat olur her gün yazılacak demi verdiğin günlerde.Adimlar hafta sonu basliyor abla
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri
Yaa bizim evdekilerdede var biraz sanki ya odaya kapatsam bile çoktan bulasmistir
Teşekkür ederim ablacimCanım hemen vitamin başla , yeme içmene dikkat et.
Sagol canimCanım çok geçmiş olsun
Olur ablacim ekleyelim fotograf atabilecek misinPerşembe cuma yok demek ki,benide yaz olmazsa adıma saat olduğu içğn daha rahat olur her gün yazılacak demi verdiğin günlerde.
Cumartesi 15 bin oldu nasıl oldu anlamadım dışradaydık eşimlede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?