Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sıkıntı telden foto olmuyor nedense buraya yazsam kabul dersen katılırım yok olmaz dersenizde hiç sorun yok.
Telefonundaki fotoğrafları bilgisayar ortamına aktarma imkanı bulabilir misin canim veya evde varsa harici belleğe. Flash dedikleri USB bile olabilir. Benim hafıza dolduğunda fotoğraf eklemede sorun yaşıyorum belki ondan olabilir.

Sen veririsin hocam bak gör çok azimli gidiyorsun,şu şok diyetlerde çok takılma bence ogün kötü oldum midem filan gitti.
Umrım hepimiz istediğimiz kilolara erişiriz
Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere . umarim çıpçıtır olduğumuz günleri görmek nasip olur. Benim hayalimdeki kilodasin aslında sen şu an zaten çıtırsın

Yarismaya katilmasandw spor yarismasina katilrisin sen paylas hergun abla adımlarını
Niye böyle oldu anlamadım firefoxtan giriş yapıyorum pc'den olmuyor google'danda denedim daha önce konu açmıştım onda oldu şimdi olmuyor.
Şu anda bile 7350 adım olmuş kolda saat var,ben yazarım sabahları buraya sıkıntı olmaycaksa oda.
Telden gene denerim geçnende denedim olmadı.

O konuda hiç sıkıntı yok hocam telde çok boşluk var resimle ilgili,daha önce olan durum şimdi olmuyr nedense.
Firefox la bile dosya ekle kısmı açılmıyor yani.
Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere . umarim çıpçıtır olduğumuz günleri görmek nasip olur. Benim hayalimdeki kilodasin aslında sen şu an zaten çıtırsın
Gwrçekten mahvetti onlar kendime gelemedim bıraktım sonra.
Oluruz hocam az kaldı merak etme ben bile nerdeyse 5,5 kilo verdim,nerde o eskii zayıfhallerim

Görgüsüzlügü unutmuş bir ildeyiz dolmuşa inmeye müsade etmiyolar lan dedim bi durrrr yok hemen binmeye yer kapmaya meraklısı çok sinir oldum şu an varya bi izin ver de insin kap yeri alla alla

Ben kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
İyi akşamlar canım. Muhtemelen sen bu mesajı okudugunda gün aymiş olacak
Şimdiden günaydın
Güzel sonuçlar alman dileğiyle

En güzel cevabı almış. Biri yetersizse o eksikliğini kıskançlıkla gösteriyor.

Uygulamadan mi giriyorsun abla
Chrome ve operadan hic sorun yasamadim simdiye kadar hep yuklendi fotoğraflarım
Sıkıntı olmaz ablacim yaz hep
Ben kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
Iyi aksamlar ablacim sonuclarin guzel cikar inşallah
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…