Sağol canım. Nasıl oldun?Uygulamadan mi giriyorsun abla
Chrome ve operadan hic sorun yasamadim simdiye kadar hep yuklendi fotoğraflarım
Sıkıntı olmaz ablacim yaz hep
Iyi aksamlar ablacim sonuclarin guzel cikar inşallah
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Daha iyiyim canim yaa teşekkür ederimSağol canım. Nasıl oldun?
Bana herkes korona gibi. Yani herkes taşıyor bence artikVallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir.Bana Türkiye'nin yarısından fazlası Corona gibi geliyor.
Oh çok şükürDaha iyiyim canim yaa teşekkür ederim
Geçmiş Olsun canımDaha iyiyim canim yaa teşekkür ederim
Yumurtayı üç gun yesem bikmam sanırım her bünyede farklı demekki
Afiyet olsun canim
Sagol canimGeçmiş Olsun canımannemi uğurladık yeşil takımdan giriş yapmak istiyorum mümkün mü şuan için
Sagol canim
Normalde sevmem haşlanmış olanı tavada yine neyse de yumurtalı diyette de çok fazla olunca içim hopladiYumurtayı üç gun yesem bikmam sanırım her bünyede farklı demekki
Adım yok sanırım orada menu paylaşacağım sizi etiket yapmam gerekiyor mu canımAfiyet olsun canim
Elhan abla sende yapmiyorsun yumurta diyeti bitti
Sagol canim
Eklerim tabi ki yesil takima
Sagol canim
Sevmiyorsan o kadar yumurta kaldırması normalNormalde sevmem haşlanmış olanı tavada yine neyse de yumurtalı diyette de çok fazla olunca içim hopladi
Etikete gerek yok canim daAdım yok sanırım orada menu paylaşacağım sizi etiket yapmam gerekiyor mu canım
Tamam canım bugun başlayayım artık bari menü vermeye
Döndüm canım döndüm dönmezsem kilolar dönecekKahve __Kokusu hoşgeldin canım tamamen döndün mü? Özledik valla
Şimdi nasılsın canım durumlar nasıl evdeTeşekkür ederim ablacim
Sagol canim
Olur ablacim ekleyelim fotograf atabilecek misin
Cuma gunu senide yazalim listeye
Hoşgeldin canım , iyi ettin mis gibi kilon var dikkat etmek lazımTamam canım bugun başlayayım artık bari menü vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?