- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Günaydın canim sabah sabah sporunu yapmışsın süpersinGünaydınlarr herkese. Sabahın köründe yataktan kazındım. Ama spor yapmak için fırsatım olmuyor başka. Hava o kadar kötü ki adımlarımı bile gün içindeki hareketimden tamamlıyorum. Neyse;
Eki Görüntüle 2998556
Parlamış ama dakika belli en azından 406 kcal hesaplama.
Önce karın sırt egzersizi 10 dk,
Peşinden kardiyo (dumbell ile çalıştım bugün)
Şimdi hazırlanıp işe gitme zamanı.
Günaydın canimGünaydın Kızlar
waauuwww çok teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun
çok teşekkür ederim
Oooooo pek beğendim teşekkür ederim canım
Sağol kuzucum
Nasil attin o kadar adimi yaa
Tebrik ederim canim
Bayılıyorum işe gitmeden spor yapanlara. Süpersin cicikuşGünaydınlarr herkese. Sabahın köründe yataktan kazındım. Ama spor yapmak için fırsatım olmuyor başka. Hava o kadar kötü ki adımlarımı bile gün içindeki hareketimden tamamlıyorum. Neyse;
Eki Görüntüle 2998556
Parlamış ama dakika belli en azından 406 kcal hesaplama.
Önce karın sırt egzersizi 10 dk,
Peşinden kardiyo (dumbell ile çalıştım bugün)
Şimdi hazırlanıp işe gitme zamanı.
Saygı kalmadı ki ben çok yaşlılara hamilelere yer veririm 80 üstü olanlara Ama 60 yaşındaki kadın kalksin diye tepemden cimcikliyo bana kalkmıyorumÇok tatlısın.
Günaydın hocam,kan verdim geldim yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçlarıİyi akşamlar canım. Muhtemelen sen bu mesajı okudugunda gün aymiş olacak
Şimdiden günaydın
Güzel sonuçlar alman dileğiyle
Uygulamadan değil direk pc firefox'dan giriş yapıyorum,hatta sitede de okudum chrome'dan resim ekleme olmuyor dye okudum.Uygulamadan mi giriyorsun abla
Chrome ve operadan hic sorun yasamadim simdiye kadar hep yuklendi fotoğraflarım
Sıkıntı olmaz ablacim yaz hep
Iyi aksamlar ablacim sonuclarin guzel cikar inşallah
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Özellikle C vitamini almaya dikakt etevet çünkü cumaya eksi geleceğinden emindim ve öyle de oldu
dikkat ediyorum canım.
amin canım. saolasın.
amin canım
afiyet olsun. akşam keşke salata da ekleseydin canım.
teşekkür ederim canım.
Mutlaka büyürlwer annesi iyi cesaret etmişsin 3. bebeğe sağlıcakla gelsin dünyayaEvet Allah nasip ederse inşallah kolaylıkla büyürler
Fazla greyfurt mideye zararlı biliyorsun demi buna dikkat et yerkenYumurtayi severim ama suan iskence cunku tadi bozuk geliyor hala baharat dolduruyorum oyle yiyebiliyorum
Evet danimarka yumurta , greyfurt agirlikli
D,kkat et kendine ilaç filan verir kesin çok yorma kendiniHastalık geçmedi bugün doktorun kapısnı çalmaya gidecegimbugün çok kötüyüm
Çok sağlıklı sonuçlar almanı dilerim canımGünaydın hocam,kan verdim geldim yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçları
Uygulamadan değil direk pc firefox'dan giriş yapıyorum,hatta sitede de okudum chrome'dan resim ekleme olmuyor dye okudum.
Tamam yazarım hafta sonları ben olmuyorum ya onlarıda not alır pazartesi yazsam olurmu.
Özellikle C vitamini almaya dikakt et
Mutlaka büyürlwer annesi iyi cesaret etmişsin 3. bebeğe sağlıcakla gelsin dünyaya
Fazla greyfurt mideye zararlı biliyorsun demi buna dikkat et yerken
Bir an önce gorunmende fayda var. Geçmiş olsun.Hastalık geçmedi bugün doktorun kapısnı çalmaya gidecegimbugün çok kötüyüm
Günaydın eppekimGunaydin guzeller , hastalara bol sifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?